En liten tripp!

Jag och Ronny for imorse till Kiruna en liten avstickare så här mitt i vardagen. Det är ju inte dirket Luleå men det duger för oss är inte ute efter att shoppa utan bara ha kul sen är det ju ett litet plus om man får med sig nått därifrån vilket inte brukar vara så svårt för mig hehe!

Vi spenderad där hela dagen och detta har alltås hunnit hända. Det första jag gjorde när vi kom dit var att jag drog en vurpa mot tegelvägg och det gjorde ajaja som tur var det inte vänster arm som jag tog i emot med (sprutan). sen var vi på lekia och tittade där och då välter en hel hink med kvastar så Ronny hoppar in och rättar till det. Sen var vi nästan med om en krock det var riktigt nära men som tur hade jag inte hög hastighet och det var inte mitt fel det fick jag medhåll av Ronny han hann även filma det av någon slump?!
Sen fick jag exytraknäcka lite på coop i Kiruna och förklara att lösgodiset blir billgare när man drar medmera kortet vilket jag har förklarat x antal gånger här på coop. Det första jag sa till Ronny när han hoppade in i bilen var att VÅGA rör vänster arm och jag skriker jag ska inte det sa han. Och vad tror ni han gör? Jo när vi är mitt i  på stan så ska han min arm som stöd då han ska skriva på en lapp och då väljer han vänster arm jag bara skrek till och gubben som kom i mot os shoppa till haha! Men dem som har tagit vaccinet vet hur ont man har det är inget att leka med.

Btw jag var ju lite små krasslig igår höll ju på att överväga om jag skulle till jobbet eller ej men jag gick och jag hann vara där i två timmar sen gick hem hade verkligen ingen ork i kroppen och mådde inget vidare men jag ångrar inte att jag tog den imorse var jag fit for fight igen och hellre är ju sjuk i ett dygn än i flera veckor och man vet inte om man kommer levande ur den nä nus ka jag inte vara så drastisk.

Jo jag glömde ju berätta köpte ett jätte gott the idag tutti frutti och den smakade himmelskt gott! Köp den och jag lovar ni blir inte besvikna.

sov gott! 

Yeyeye!

Var igår och tog den där sprutan och vilken kö det var för det första var hela vårdcentralens parkering full med bilar sen fick man stå och köa i en timme tillslut var det min tur på dagen mådde jag jätte bra åh vad skönt tänkte jag jag slapp biverkningarna efetrsom jag har hört att folk har fått dem på engång. Men vilken natt  har haft on i varje muskel hela natten och frysit så jag har till och med väckt David och det enda jag ville göra var att ta alvedon men det får man inte.

Känner mig nu också hängig och matt men ska ändå prova på och jobba känns så dumt att vara hemma från jobbet för lite sånt men men. Jag ångrar ändå inte att jag tog sprutan för jag heller lite småsjuk än att man ska ligga på dödsbädden okej kanske lite överdrivet men ni fattar.

Nu frukost.

Söndag igen!

Jag har varit ledig hela helgen och det är verkligen kors i taket vet inte när sist det hände hello arbetskåtamänniska. Körde Ronny igår på jobbet och jag var rastlös och frågade vad gör man på en lördag utan att man jobbar eller håller på att förbreda sig för utgång? Man tar det tydligen det lugnt och det var välbehövligt jag vet inte när sist jag har gjort måste ha varit i sommras nångång.

Var med Ronny på Coop igår och handla ost och kex plus chips vi for hem till han och tittad nån film på fyran men jag råkade visst somna så det var bara hem och kasta sig i sängen. Har somnat pinsamt tidigt hela helgen fredag tog ju ändå priset somande vid nio alltså missade jag idol men åldern tar väl ut sin rätt haha!

Håller på att funderar fram och tillbaka om jag ska ta influensa sprutan eller inte men jag måste väl ta den och eftersom jag är i riskgruppen är det väl bäst men jag har lite dåliga vibbar av såna sprutor eftersom jag ändå alltid har blivit jätte sjuk ändå men det här är ju lite annat.

Var ute på en riktigt långpromenad och guu så härligt det var ute.

Nä nu är det bara att lägga sig i sängen och sova upp klockan fem:/

Gonatt!

ÄNTLIGEN!!!!

Är det helg fy fan vad skönt som jag har väntat på den!:) Jag har stigit upp klockan fem på morgonen sen i tisdags så ni kan tänka er att jag är måttligt trött just nu. Och det är inte nådiga pass jag har jobbat 11 timmars bara två dar men ändå. Hade ju tänkt att i hlegen ta ett glas vin eller två men jag känner att jag behöver vila upp mig inte fara och dansa disco halva natten och sne mås som skit klokt beslut men näsat helg då ska det dansas!:)

Nu hade jag tänkt fara på godishuset och köpa lite godis och sen hem och mysa det är jag värd!

Ha en bra kväll!


Måndag morgon.

Jag blir så frustrerad när inte top bostäder har mer lägenheter att lägga ut på nätet ynka två stycken hade dem den här veckan och den ena var på forsheden och där kan dem se sig i stjärnorna att jag ställer mig i kö! Okej, jag ska vara nöjd jag bor i en egen lägenhet den är jättefin och mysig och jätte fint område men den är i kullen och kullen i all sin ära men det är så långt överallt man måste alltid ta bilen när man ska nånstannas fast man bara ska ut och promenar med nån måste man ta bilen och det stör mig.

I torsdags var det sista anmälningsdan på högskola och som vanligt satt jag där och kika på olika utbildningar. Och då mitt i allt blev jag förbannad på mig själv hur dum kunde jag vara som inte började natur eller samhälls tänk då hade man inte behövt plugga på komvux utan bara skicka in ansökningen och vänta på att få besked!!!! Nu måste jag börja läsa upp olika ämen okej det är bara två men ändå. Jaja, jag hade tre roliga år så jag ska vara nöjd.!

Ska strax bege mig mot Coop och jobba lite grann bara fem timmar och det tackar jag för sen måste jag hem och laga mat ocksånt kanske att jag tar och plantera om mina blommor har tänkt göra det ett tag nu.

Nu frukost.


Jisssies!

Var igår med lena och Ronny och lunchdejta vi var på Nittaya och käka guu så gott det var mums.!:)
Var även och inhandla nya gardiner och en ny duk till köksbordet så nu måste jag bara köpa ny blomkrukor och så tror jag att jag ska köpa nån sån där schablong (stava) som man klistrar på vägen med nå snyggt motiv.=) David han bara suckar åt mig när jag vill ha nytt bara för att man har köpt nya gardiner men killar haha!

Ska idag på arom inpackning dem ska skrubba hela kroppen och inpacka den så sen är jag redo och möta vintern med en återfuktad hy. Hoppas bara min uggs kommer idag också. Jag föll för trycket så nu har jag också ett par uggs som resten av gällivare har jaja haha!

Nu ska jag äta lite frukost sen ut på en långpromenad!

Jag vill ha semester!

känner att jag vill ha semester NU. Men det är bara att bita i det sura äpplet och jobba på som aldrig förr så man har råd att åka på sin dröm resa:). Idag är jag ledig och det är så skönt men vet inte riktigt vad jags ak hitta på idag? lekte lite med tanken om jag skulle fara på gymet och trräna men jag vill inte fara själv töntigt jag vet. Jag tror det blir en sim tur plus en promenad i detta fina väder!:) 


Tröttast.

Blir en tidig kväll känner mig trött och sliten men så går det när man ska stressa upp på morgonen i onödan:P
Har hunnit se lite av Idol får se vem som åker ut har inte riktigt kolla på alla. Har iallfall ätit lite godis och popcåårn mums.


Svullo dag.

Igår var det en riktig svullo dag usch. Först var vi på stan och skulle inhandla present åt Erika och då gick vi och fika eftersom jag inte hade ätit frukost sen på kvällen for vi till Erika och gratta henne och där blev det tårta och en massa goda bakverk hon hade gjort mums. Men sen kände jag mig jävligt äcklad av allt fikande det resulterade att det blev ingen middag för mig dåligt.

Jag börjar jobba klockan tre idag och jag känner mig redan stressad att jag måste göra det och det innan men att jag ändå inte hinner knepigt det där.

Nu ska jag göra smarrig frukost.

Undebara snö!

Åh det är så härligt när det har kommit en massa snö åh vad kul. Men igår kom det lite väl mycket på en och samma gång vilket orsakade trafik kaos minst sagt och det var som att man bodde i Stockholm för ett tag.

Igår när jag skulle hem från jobbet så börjar jag köra och jag känner att den håller på att dö vilken sekund som helst jag blev så upprörd och tänkte nu skiter jag i det här far långt in i skogen och lämnar den där. men jag hällde i lite T-röd och vipps var den bra igen det hade nog blivit en ispropp men typsikt mig att tro det värsta.

Just nu är jag så inne jobb så jag bara tänker jobba jobba hela tiden eftersom nu jävlar ska jag tjäna pengar plus spara spara som en tok. Blir sur på mig när jag har slösat så mycket pengar i sommras det är ju sjukt. Och då har jag inte gjort nå speciellet heller jajaj.

Idag ska jag hämta min lillasyster från skolan. Får se vad vi hittar på tänkte om man skulle prova på bakning kanske chokladbollar lätt och enkelt. Har ju sån lust att prova på och baka bullar men jag vet inte.

Och sen senare ikväll ska vi till Erika och fika hoppas att hon har smörgåstårta mums!

Nu ska jag rensa upp här.



RSS 2.0