!!

Jag försöker och har börjat inse det. Men jag tror jag behövde dem här månaderna få vara ledsen och gräva ner mig och känna att livet suger. 

Nu känns det lite bättre och jag kan le igen.

Man måste hoppa upp på sadeln och rida ut igen!!


Överkörd.

Helgen i Umeå var lugn och skön men även händelserik då jag fick vara modell åt Lena och jag har nog aldrig varit så nervös som jag var på lördag morgon men jag tror att det gick bra och att dem iallfall fick nån bra bild? =) Har inte fått se bilderna utan får se dem först om två veckor!! Men det var verkligen skit kul och det var lite egoboost att få bli sminkad och håret fixat och sen fotas.

Annars har vi mest tagit det lugnt druckit nått glas vin och bara chillat har hunnit en sväng på stan och shoppat lite kläder och shit vad dem är trevliga på carlings hade nästan kunnat handla upp hela affären för att dem är så trevliga. :P 

Igår kom vi hem och även fast jag inte har kört bil så känner jag mig helt mör i kroppen har sån skallebank och är helt slut var tvungen att tacka nej till jobb idag då det känns som att ett tåg har kört över mig.



Dax att tänka!

Nu är det verkligen dax att börja tänka om här i livet. Nu är det slut stressat för min del, och jag ska lära mig att säga NEJ!! Jag ska göra dem sakerna jag vill och orkar.

Ibland lever jag ut lite väl hårt jag kan stressa runt som en galning och vill vara alla till lags heela tiden men i slutändan är det jag själv som blir drabbad. Behöver jag sova till klockan ett så ska jag göra det, behöer kroppen vila en dag så ska jag göra det utan att få dåligt samvete.

Min puls tjorvar och jag måste börja ta det mer seriöst och faktiskt tänka på att jag har en sjukdom och orkar inte lika mycket som andra. Men jag har ju sånt ego men jag ska jobba på det bli bättre på att lyssna på kroppen.

Vi får se hur länge det håller i det här.

Jag ska verkligen försöka!


Det håller i sig.

Jag med min otur... I fredags fick jag stock i avloppet i köket så jag har inte kunnat bo hemma hos mig på hela helgen eftersom jg inte kan diska. Så imorgon ska dem komma och fixa det.!

Idag åker jag och Dennis till Umeå. Han ska följa med mig på läkarbesöket så slipper jag åka dit ensam. Det är ju så trist att åka dit själ för att inte tala om den långa tågresan!!

Imorgon är det alla hjärtans dag. Kom ihåg och köp en hjärtebakelse jag tror det är 2 kr som går direkt till hjärt&lungfonden! :)

tjopp

Otur.

Kan man ha mer otur? Igår när jag skulle hem från jobbet så hände det som absolut inte får hända!!! Jag krockade körde in i en bil bakifrån. Jag har nog aldrig varit så rädd som då men som tur var så skadades ingen och det är ju huvudsaken!! Jag hade en låg hastigehet som tur var, men vilken smäll usch.

Så nu är jag billös ett bra tag, och att man bor i Kullen gör ju inte saken lättare precis. Men det får gå.

Dem här månaderna har bara varit otur för mig inget har gått som jag har velat, nu fattas det bara att lägenheten brinner upp eller liknade då är jag verkligen på noll!!!

Övervägde starkt att ringa och säga upp lägenheten igår men efter att jag fick lugna ner mig så insåg att det är bara dumt. Jag gillar ju trots allt mitt krypin önkar bara att ensamheten inte smyger sig på hela tiden.

 Men som folk är så vänliga och säga till mig heeela tiden att det blir bättre snart så litar jag på det.

Men nu räcker det med otur för ett bra tag Tack!!


Söndag!

Jobbar hela helgen 10-20 båda dagarna. Men jag ska inte klaga är bara kul att jag får jobba speciellet när man inte har nått schema att gå efter.

Jag är glad att jag fattade rätt beslut angåend thailands resan, jag har fått bokad tid till min läkare i Umeå om en vecka så nu ska vi se vad problemet är med mig. Så jag kommer åka två gånger till Umeå på en vecka först sön-tis och sen tors-sön men skönt att komma bort.

Var i Luleå förra helgen med karlsson där jag verkligen gick all in med shopping och ack så kul det är att handla kläder till sig själv har inte handlat på flera månader så det behövdes. Självklart blev det lite fest också :)

Nu frukost.


RSS 2.0