Lördag!

Ligger i soffan och halvkollar lite tv borde kanske gå och vila lite till men det är ju rätt mysigt det här också. Är fortfarande sjukskriven och jag är enromt less på det. Har legat och vilat och vilat hela veckan, börjar kunna det nu. Hade mycket heller jobbat och kunna leva livet fullt ut men nu är det som det är och jag måste verkligen lyssna på kroppen.

Idag ska jag nog pynta lite jul här hemma, blir inte nått storslaget bara lite grann eftersom jag ändå inte är hemma julen. Har även sånt sug efter att baka? Vet inte om jag har ramlat och slagit huvudet eftersom jag inte är ett bigfan av att baka men nångång måste man väl börja växa upp och göra lite mer vuxen grejjer och inte bara sitta vid datorn haha!


Heeeej

Det går som inte så bra för mig, vet inte om jag är för envis eller vad det är men nånting står inte helt rätt till i min kropp. Skulle ju så glatt jobba 15-22 igår pice of cake tänkte jag men nånstanns där gick det åt skogen. Fick såna enorma bröstsmärtor och blev andfådd så det vara bara att åka in till akuten där dem kunde konstatera att mitt blodtryck var allldelse för lågt och jag var tvungen att ligga inne där över natten.

Jag blir så less över det här tjorvet och här har dem inte mycket och säga utan att jag ska åka in om jag blir dålig igen men man kan ju inte åka in och ut hela tiden man måste ju göra nått. Det här påverkar en så himla mycket man känner sig så vilsen och ensam! Nu ska jag tack och lov till Umeå om en vecka och då måste dem göra något.

Man är borta från jobbet hela tiden känns det som, vilket är väldigt jobbigt och påfrestande. Sen vill dem inte sjukskriva en heller för när jag gick i skolan så klarade jag idrotten galant som läkaren sa, men hallå det är ju 5 år sedan mycket hinner ändras med kroppen.

Men jag ska f-n inte vika mig jag ska kämpa om så det är det sista jag gör! Jag vägrar att sluta leva som en ung människa  har jag klarat det så här långt och fått vara rätt så frisk så ska jag fortsätta med det!!

Men jag kan inte pressa mig på det här sättet nå mer utan jag måste inse fakta, jag måste ta det lungt och jag kan inte vara överallt heela tiden. Jag behöver vila och återhämta mig mer än friska männsikor så är det bara, men det är lätt att jag glömmer bort det och nonchalerar bort det men det är nått man måste jobba med helt enkelt.




LördagsNöje!!

Ska strax bege mig mot jobbet och jobba hela kvällen, det gör inte så mycket att jag jobbar kväll idag. Men helst hade jag varit i Luleå med ett par fina tjejer nåja det kommer fler gånger.

Igår hade jag myskväll i viva la kos med mig själv, körde på med ansiktsmask och hela kittet plus att jag unnade mig själv ett glas vin :) Skönt och få vara lite för sig själv också tycker mest att jag är iväg hela tiden och åker kos, gve flera gånger om dan. Inte för att jag klagar men ibland kan det vara skönt att bara få pyssla om sig själv och vara med sina egna tankar...

Nu måste jag äta något.

HEJ HOPP!!

Tisdag idag och äntlige har jag haft lite Jenny tid för mig, vilket innebär the och one tree hill och ett täcke så himla mysigt och skönt och bara få vara en stund. Nu är det ju dock tid för jobb igen tyvärr!
 Men snart åker jag och mami till Umeå och ojj vad jag längtar dit även om det innebär läkarbesök och mg så ska det ändå bli mysigt och få vara med lilla mammasen bara hon och jag!

Och idag är det ju äntligen dax för KÄR&GALEN wihoo som jag har längtat har till och med bunkrat upp med godis för ikväll :)


11-11-11

Myser på i viva la kos med The,popcorn,duntäcke, tänd ljus, idol det är verkligen MYS på hög nivå :)

GODMORGON VÄRLDEN!!

Har vaknat ruggigt tidigt just efter sju av att det spöregnade?? Hello var är du snö?? Somnade om och vaknade halv nio iallafall skönt.

Har tagit ledigt imorrn, ska fara med lillasyster på äventyrsbadet i Boden och sen blir det en visit till Luleå också hade jag tänkt mig. Ska bli så kul och få åka dit över dagen och jag är ju som ett barn själv när det gäller äventyrsbad så det blir nog skojj.

Har verkligen levt som en pensionär ihelgen har gått och lagt mig ruggigt tidigt hela helgen, nog för att man har jobbat men ändå. Nu till helgen blir då det klackarna i taket. :)

RSS 2.0