Tjaaaaaa!!

Har just ätit en super smarrig lunch som var väldigt enkel kokade makaroner och tog lite av min tonfisksallad som var kvar och en massa grillkrydda på så bang en god lunch mycket simplet och inget humör som for iväg haha! Sitter och slurpar kaffe, det går ju som smort att vara en  23 åring ;) Vilka vuxenpoäng jag kammade hem här!!

Nu måste jag göra en sista tuoch och pysa iväg.

Regn hos mig!

Regnet bara öser ner och det har gjort det nu i några veckor. Men det är ju ändå som lite mysigt med regn när man hör hur det smattrar där ute då blir det som att man automatiskt borrar ner sig ännu mer i täcket och känner den där mysiga känslan :)

Min födelsedag var helt underbar den var lugn och fin och mycket folk så som jag vill ha det! :) Fick en massa braa presenter,  men Fammos present ojoj jag började grinade när jag öppnade paktet hon kan verkligen överraska den kvinnan!  Tårtbaket gick faktikst bra och tårtorna gick hem hos gästerna mycket bra!


Födelsedag!!

Idag är det födelsedag här i viva la Kos, och jag fyller hela 23 år. Så idag bjuds det på tårta här hemma och gissa vem som har gjort dem?? Jo jaag sjukt imponerad att jag har lyckats göra dem helt själv och ni vet ju vad jag tycker om mat-bak lagning i hate it!! Men det gick riktigt bra. :)

Idag ska jag riktigt njuuta!


GÖTT!!

Det är fredag idag och jag är ledig helgen det gillar vi starkt!

Funderar på att ta ett glas vin ikväll och bara njuta, kanske att jag tar fram penseln och målar min byrå det hade ju varit på tiden. Men jag får se, jag ska iallafall bara njuta av min lediga tid och strosa runt.


Hey Hey!!

Det vänder jag känner på mig det och jag vet det. Det är sån skön känsla jag har just nu och hela jag ler igen inte falskt på utsidan utan jag ler med hela mig ända från tårna och upp och det är sån lycka. Jag är hög på livet igen!!! Det känns så jävla underbart.

 Från att känna av  början på sommaren" att nej nu ger jag upp jag flyttar hem igen, jag klara inte det här nå mer" Men på nått sätt har jag alltid lyckas hindra mig och tur är väl det. Jag mår hyffsat bra och jag tokjobbar inte nå mer och jag vilar när jag vill vila och det är nog det jag har behövt inse jag är ingen stålkvinna.

Men oojj så jag har mått jag har grinat och grinat och mellan varven fått åka in på lassa. Jag har inte visat det åt nån hur dåligt jag har mått och hur rädd jag har varit förutom åt Ronny han har verkligen varit en klippa i alla väder. Jag har fått ligga i hans famn och han har matat mig med fil för att jag inte har orkat äta för att jag har mått så dåligt. Han är verkligen guldvärld och han ska ha en stjärna på himlen.


Nu siktar vi på att den här hösten kommer att bli alldelse underbar, rolig och mysig.




Guldstjärna!!

Det ska min fammo ha hon är verkligen bäst. Vet inte vad jag skulle göra utan henne hon ställer verkligen upp vått och torrt. Hon ska verkligen ha en stjärna på himmeln.


RSS 2.0