På ren vilja.

Jag har mått sådär idag jag känner mig så trött och slut och kroppen bär inte med sig. Jag blev slut bara jag duschade inte bra. Men det  är kanske en varningsklocka att jag måste ta det lugnt, Tycker att det är så himla svårt och balansera livet just nu, jag vet aldrig hur mycket jag orkar så jag går bara på ren chansning. Jag måste börja lyssna på kroppen mer men det är ju så svårt och jag är ju så jävla envis. Jag tror jag bara behöver vila lite och ta hand om mig sjäv så blir allt mycket bättre.
 
Var och fikade hos Anthony och Sara och ååh vilken mysig lägenhet dom har, det har gjort den så himla fin och verkligen till sin egen, Det påminner om att vi också måste ta tag i våran lägenhet, ännu ligger det banankartoner ouppackade suuck..
 
Var barnvakt till lilla Max igår och han skötte sig exemplariskt, han är ju som så söt lill hjärta!
 
Nä men om man skulle hoppa i kläderna och åka till mami :)
 
 
 

Jag längtar.

Idag är det onsdag och imorgon är det Torsdag. Sen är jag äntligen ledig i tre dagar åh det ska bli så skönt! Min kropp behöver ledigt känner mig så trött och slut i kroppen att jag inte vet vad jag ska göra. Jag grinade en liten skvätt igår för att jag är så slut. Men men det är ju stor skillnad sen i våras, jag måste lära mig att jag inte är en superwomen. Fast det är ju svårt ibland.
 

Varför?

Varför sparar man alltid sin tvätt så att det är som ett berg när man väl ska tvätta? Sen tänker man alltid nu ska jag börja tvätta oftare jotjenare likadant varje gång.
 
Jag ´jobbar kväll idag, imorgon och iövermorgon. Känns så där lagomt halvkul då vet man ju vad man gör ihelgen iaf, fast jag hade ju hellre gått på Hannas fest men varje dag kan ju inte vara en fest
 
Jag har tänkt på en sak när jag var sjuk då lovade jag mig själv att jag skulle uppskatta allting mer och inte klaga ionödan, ta mera dagen som den kommer och göra dagen till den bästa dagen. Men nu såhär nån månad efter så kan jag höra mig själv klaga lite, inte uppskatta dagen lika mycket. Och jag blir så arg på mig själv. Det kändes som efter operationen att NU ska jag göra saker som jag tycker om och inte vara så feg utan kasta mig ut lite mer i det fria, ha ögonen lite mer öppnare. Men det går segt och jag tvivlar på mig själv alldeles för mycket, lyssnar lite för mycket vad alla andra tänker och tycker.
Men jag lovar mig själv att jag ska ta tag i saker och se till att det blir av och inte sitta och klaga på allt onödigt tjafs för vad tjänar det egentligen till?
 
Tvättstugan var det ju visst..

Kan inte sova kan inte sova.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen jag hatar och börjar kl 6 på morgonen, jobbar mycket heller eftermiddag. Har varit ledig i två dagar och då sover man ju lite längre på morgonen och det får man igen nu, för nu kan man ju inte sova blir tokig på mig,
 
Har legat i sängen och funderat och funderat på allt möjligt. Och mest funderar jag på utbildningar, är så himla sugen att gå nån utbildning och kunna få utvecklas som person. Känner att det börjar vara dax för det nu när hjärtat är okej igen. Men men jag får klura på det ett tag till!

RSS 2.0