❤️

Jag är stolt över min familj. Vi finns därför varandra, också mycket som mina föräldrar ställer upp för mig när jag är sjuk är helt otroligt. Dom följer alltid med mig när jag måste åka in och sitter med mig där och oftast brukar det bli 4-5 timmar. Dom håller alltid humöret uppe och är stark för min skull. Det kan inte vara lätt för dom att se sin dotter sjuk och dom kan tyvärr inte göra nått utan bara stå och se på, det måste vara hemskt! 
 
Jag har ett så bra stöd från min familj,sambo,vänner. Det kommer jag alltid vara evigt tacksam för ❤️

En liten depp.

Igår var det en riktig depp dag allt kändes bara så hopplöst och jag kände mig bara less å ledsen. Men så fick jag ett chocklad hjärta av killen i kassan på Pressbyrån när jag köpte lite godis och då mådde man genast lite bättre så himla snällt! Sen fick jag prata med min bästa vän/psykolog,terapeut,läkare allt i allo kompis, så då vart kvällen ännu bättre :) 
 
Jag hatar när jag får mina depp perioder det är så jäkla jobbigt, och försöker alltid vända till nått positivt men ibland halkar man ner. 
 
Idag känns det bättre iaf :)

Egoboost!

Idag hade jag "utvecklingssamtal" på jobbet, var lite nervös över hur det skulle gå då jag har väldigt hög frånvaro och inte har kunnat prestera så som jag egentligen vill. Men jag fick sån härlig feedback och fick höra många positiva ord, så jag skuttade nästan ur rummet när det var klart! 
 
 
Det här kan jag leva länge på! 

Pang helg!

 
Vilken härlig helg jag har haft en riktig topp 10 ihelg! Våren här uppe är helt outständig och jag skulle inte vilja byta bort det mot nått. 
 
Har varit i vårt lilla paradis och jag måste säga att vi har alltid tur med vädret när vi är där. Vi har hunnit köra skoter,pimplat,åkt skidor,grillat,solat,myst,haft besök. Ihelg ställde jag mig på längdskidorna, har inte stått på dom på två år så jag var lite nervös..Men takterna sitter i och tillochmed några skejt tag tog jag high five på den ;) 
 
 
Utsikten från våran bro! 
 
Nu längtar jag till påsk!
 

RSS 2.0