Trött.

Är helt slut i hela kroppen länge sen jag kände så här. Men har jobbat nästan hela tiden sen jag slutade skolan och jag är less. vill kunna ligga och i sängen halva dan och ta det lungt, nu är det en massa tider man måste passa och jag hinner aldrig vara social med nån. Men nu är jag äntligen långledig ända till på onsdag skönt!!:)

Slutade vid tolv idag så jag hann göra alla mina ärenden vara på banken köpa present och även fynda åt mig, har hunnit vara på kalas idag lillebror fyller ett år på lördag men då är inte jag hemma!:)

Till helgen ber jag mig mot kiruna men det känns som att alla ska stanna hemma och jag har lite ångest över det, alla mina vänner stannar kvar här!! Var igår upp till toppstugan med Ronny och lena skit mycket folk så vi köpte fika på statoil och fika i sandviken mysigt!:)

Kram

Midsommarafton.

Är enbart lugn för min del har varit hemma hela dagen och titta film och det var underbart. Är less på allt som har med krog och alkohol att göra, vilar hellre den här helgen så jag orkar med nästa helg!:)

Har jobbat hela veckan och jag är redan så less, såg mitt schema igår och det var iallafall lätta dagar och det var ju skönt men sen när jag ska jobba p´å konsum har det långa dagar i tre veckor, men jag får ju ialla fall pengar det enda som är bra med att jobba, kan hända att jag får ett vik till hösten och det skulle vara bra!:)


kram


Studenten.

Lite seg på att skriva... Men jag har äntligen tagit studenten så jäävla skönt!!:) I torsdags började det med champang frukost i svanparken men jag är inte så snabb av mig så missade ungefär hela frukosten pågrund av det.
 Men vi hann dricka lite och fota hela klassen. Innan det bar va till sprothallen där satt vi och sjöng och hade kul så som jag har väntat på i tre år!

Dem delade ut lite stipendier och Ronny fick ett stipende för sitt uf -företag jag blev så glad att tårarna började rinna för det är han verkligen värd:) sen mitt iallt ropade dem upp mitt namn fick också stipendie var verkligen chockad det hade jag inte väntat mig!:) Tillsut ropade dem upp Davids namn och även  han fick gå och hämta stipendie då kom det lite tårar förstår inte varfö, men blev så jävla glad!:)

Sen var det fika både hos mamma och pappa och jag är verkligen nöjd över mina presenter fick det jag har önskat mig. kvällen började lite segt men sen blev det kul var på olle´s och shakde loss och var allmänt glad!:)

Fredags orkade jag inte fara ut. Men Lördag blev kul först lite förfest och sen bar det av till nunis där jag hade skitkul!!:) Känner mig ganska så slut i kroppen efter allt det här så nu blir det lugna puckar troligtvis till kiruna festivalen!!:)

Kram


Balen

Blev lyckad hade inte så höga förväntningar eftersom alla har sagt att det inte är något vidare. Men jag hade skitkul, var först till frissan sen sminkning sen invänta på att folk skulle komma satt hemma hos mig och frödrinkade och blev fotade och sen or vi upp till björnis!=) 

Idag har det endast blivit lugna puckar varit och köpt blommor ocksånt till imorrn, ska strax kryp i säng eftersom imorrn ska man upp tidigt och gissar att det blir en lång dag!=)

kram

Fyra dar kvar!

Tills den dagen komemr som vi har väntat så länge på, redan i sjuna på högstadiet satt vi och planerade studenten och det känns som nyss. och nu står man där och ska lyfta på hatten och vara alldelse glaad!=)

Imorrn är det bal och allt är fixad enda trista är att jag ska till frissan redan klockan nio på morronen så jag får då ingen sovmorron direkt. Men det blir nog kul!

Helegen har varit rätt segt har inte hunnit göra så mycket bara varit hemma och tagit det lugnt. I lördags var jag ut med ronny haha såg lite dött ut först men sen droppade det in folk så det blev kul!=)

Ska starx fara och sola!!


Huhu!

Äntligen helg igen men veckan har varit lugn eftersom jag inte har haft någon skola väldigt skönt måste jag säga!!=) Känns verkligen att man är på slut spurten nu, det är både glädje och lite ledsamt att sluta skolan eftersom jag inte vet vad jag ska göra till hösten?! efter v.32 är jag arbetslös hoff vad hemskt men jag räknar med att jag ska jobba med något. Sen hade jag även tänkt planer in en liten semster men eftersom alla jobbar olika blir det nog inte så mycket av den saken skulle jag tro?!

Min klännig kom ju tillslut och tur var ju det eftersom jag började få lite små panik när det var bara en vecka kvar till bal och jag hade inte fått den eftersom posetn hade tappat bort det paket. Men tur så ordnade det ju sig!=)

Gonatt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0