Lördag kväll.

Sitter här hemma ensam och övergiven bhuhuhu. Nä det är inte så farligt utan jag ska mysa ner mig strax under filten och titta en kärleks film;)

Idag slog tanken mig att hur ska jag kunan ha semester i tre veckor?!
 Jag har varit ledig två dagar och jag klättrar redan efter väggarna och har varit helt dampig hela dagen och försökt hitta på allt möjligt att göra men David nappade inte på det utan han var mest trött eftersom han var ut igår.

Jag försöker hitta utlandsresor men det gör dessvärre trögt jag vill helst åka på en gång jag får semester men det verkar vara dåligt med det attans.

Friday night.

Sitter hos mor min och väntar på middag grillat ska det bli så gott. Sen är det raka spåret hem för jag ska få fin besök av Erika, jag har köpt ost och kex som vi kan knappra på mums.!:)

Var lite sugen på att gå ut idag men jag skippade det eftersom det är nog bara studenter ute nu och det känns inte så kul, känns mer som att det är deras tid.

Igår var vi i Luleå med några från jobbet, vi sprang på stan och shoppade lite och strosa omkring för att sedan springa vårruset. Och kul var det, man blir taggad av bara stämningen!:) Jag har lite lust att springa tjejmilen i stockholm hade varit kul och man har hela sommaren på sig att träna!:)

Nu ska jag äta!



NERVÖS!!!

Ja är så nervs för ikväll hoff! Men allt kommer att gå bra bara man kommer dit så är det lugnt, värre är det för Ronny som kanske måste gå upp och hålla ett tal och jag blir bara nervösare när jag tänker på det iiiihh!!!

Vi ska nämligen gå på näringslivsgalan ikväll och jag följer med som Ronnys stöd men vette fan om jag är så mycket till stöd?! haha! Tycker det är mest han som får stötta mig. Men vi ska iallafall ha jätte kul och trevligt och snygga ska vi vara!;) Och allt kommer att gå jätte bra för Ronny, jag ska ju inte göra nått utan bara le och vara glad.

Jag ska ta med mig kameran så jag kan fota en massa bilder.

Det här blir spännande.

Men först jobba nån timme..

LESS.

Jag är trött på att ha urinvägsinfektion, vet ni hur ont det gör? nå djävulsk jag önskar inte min värsta fiende det här så hemskt är det men jag hoppas att det går över snarast var ju till läkarn idag och fick en kur så nu ska jag bli frisk.

Jag är så less på att David bara jobbar och jobbar nu när det är repstopp så trist jag brukar ju inte annars bry mig utan kan tycka det kan vara skönt att var själv men inte alltid och nu är jag less, jag har till och med låtit lägenheten förfalla för jag ids inte vara hemma när inte han är det. Men nästa fredag då jävlar ska vi mysa och då är han bara min;)


Jaa jag vet inte.

Jag sugen på en promenad men det ser väldigt mörkt ut såg jag just typiskt. Jag som för en gångskull skulle vara hurtig. Eller är det så att jag vill slippa undan välrdens berg av disk? kan vara så!!

Imorse försov jag mig till jobbet eller både jag och David försov oss jag hade lovat att jag skulle ställa klockan men jag hade råkat ställa fel ojoj det blev livat här haha! Men 20 min senare var jag på coop!=)

Nu fick jag med mig en på promenad!

hörs


Vinkväll!!!=)

Lördags var verkligen vädret på topp och jag var tvungen att nypa mig i armen och se om det var sant kunde det verkligen vara så varmt?=) ooh det är så härligt med värme så vi firade det med att äta en mjukglass och oj vad gott det var!:)

Sen senare på kvällen for jag på vinkväll & spelkväll jag har skrattat så magen har vikt sig. Och ingen krog blev det heller och skönt var det. Inga pengar slösade, ingen ångest, ingen baksmälla. En rolig kväll med goa vänner istället mycket bättre!:)

Nu ska jag iväg på ett sånt här monster pass 9.30-20.00 jag har ångest men det är bara att bita ihop och tänka pengar och imorgon jobbar jag fem timmar så jag ska inte klaga!

Ha en trevlig dag.

Host host.

Ungefär så är läget hos oss just nu suck. Jag hatar att vara förkyld så himla jobbigt och speciellt när man ska jobba och när man sitter i kassan då måste man prata hela tiden och vara trevlig men det är bara att tänka pengar idag är det ju dubbelt betalt klirr klirr!:)

Om två veckor ska jag springa vårruset och jag har hunnit jogga två gånger lyckat. Nästa vecka måste jag vara frisk så jag hinenr träna lite till.

Och var är min älskade sol?! Jag hoppas den komemr fram snart och gärna med lite värme också specillet till helgen då jag är ledig och ska njuta med en glass från kulle kiosken!:) mums!

SOLEN KOM!!;)

Åh, vad glad jag blir när solen tittar fram det blir som ett pirripirr i hela kroppen!:)


Så jävla glad!

Så känns det nu. Och det är för att jag tog tag i mig och for på komvux och lämnade in ansökan och det är jag jävligt stolt över jag kan ju vara rätt seg på sånt men inte i det här fallet. Så till hösten sätter jag mig i skolbänken och vet ni? Jag längtar!!!

Och bara för att jag är så happy idag så kommer jag säker ha flera surtanter på jobbet men jag ska inte bry mig utan hålla med. Ingen ska förstöra min lycka idag!:)

nu kallar plikten!

glömde en sak.

Bion igår var jätte bra, det var ju en barn bio men där på slutet höll tårarna på att komma för mig den blev så sorglig men jag var tvungen att skärpa till mig eftersom det var ju trots allt en barnbio haha! Jag är blödig jag vet.

Slapp dag.

Har varit en riktig sego dag idag. Har mest suttit i soffan framför datorn, men jag har hunnit dammsuga, laga mat och diskat så lite duktig har jag varit. Fast vi bara har varit hemma så satt vi oss ner och börja äta 21.20 och det är ju inte för att vi bakis eller nått sånt utan det har bara inte blivit av.

Det har varit en riktig skön helg jag har bara fluffat på och jag har inte varit ut eller jobbat så nu känner jag mig riktigt utvilad och det behövs ibland bara känna lugnet. Imorogn väntas det jobb igen...

Uppe med tuppen.

Som vanligt när man har planerat att sova länge på sin lediga dag, så vaknar man före fan själv och hur mycket man än ligger och pressar i sängen att man ska somna om så går det inte. Så här sitter jag nu en lördagsmorgon.

Igår var vi till Kiruna på studie besök med coopisarna, vi skulle till coop i Kiruna  och kika läget hur dem har det, vi fick gå en luten rundvandring plus att vi hann med en liten shoppingrunda. Vi gjorde allt likadant som jag gör när jag är med mina kompisar fast nu fick jag en betald dag och det klagas inte!:) Lättförtjänta pengar!

Och jag köpte ett jätte gott te och det är inget marknadstjaffs som aldriga smakar utan det här är äkta vara POLKAGRIS te gissa om lyckan är gjord?:P  Så nu ska jag pippla polkagris te hela helgen eftersom min hals gör ont.

Sen senare idag ska jag på bio med småsyskonen mysigt.


VARFÖR?VARFÖR?

Har jag inte tagit reda på hur jag jobbar ihelgen tidigare? Kan nån svara på det? För hade jag vetat att jag var ledig fredag,lördag,söndag och måndag så hade jag hoppat på flyget till stockholm och kollat Lady Gaga men seg som man är jag blir så arg på mig själv! Hur grymt hade det inte varit att få se henne live?=) ASGRYMT tror jag.

Men men nu sitter man här i gällivare istället..!

Valborg förra helgen och jag säger bara det var fullt ös hela helgen det var en riktigt kul helg.!:) Men nu blir det lugnt ett tag. Ihelgen ska jag bara mysa hela helgen ska bli skönt!:)

Nu ska jag vara en duktig flickvän och laga middag


RSS 2.0