Luften for ur mig.

Jag vet inte idag har vari en riktigt skit dag minst sagt känner bara blä blä åt allt.Vill bara skrika  rätt ut åt ingenstanns så känner mig. All min  luft sögs ut från mig känner mig tom hela jag.

Helgen var kul ungefär en dag resten av tiden har jag legat i sängen med förkylning så kul helg hade jag det var sista gången jag tog ledigt för nått.

Är på bättre humör imorgon!

Torsdag!

Har verkligen stigit upp tidigt idag så jag hinner gör alla grejjer och packa dte sista innan jobbet men såklart hamnade jag här också typiskt! Idag beger mig till Piteå direkt efter jobbet och det ska bli så skönt att få komma bort ett tag nu hoppas jag bara på att vädret är på min sida så man kan sola och bada!:) Imorgon kommer Lena,Ronny dit så det blir kul!:)

Sjukis!

Jag är täppt i näsan.
Kan inte sova.
Har sovit till halv fem idag.
Väntar på att David kommer hem.
Så vi kan fika.
Vill bli FRISK!!


Tre dar!

Jag har varit ledig i tre dar det har verkligen uppskattads så skönt!:)
Oxh jag har bara fluffat omkring varit hos Pappa varje dag, firat mamma, sprungit på stan, varit i Nirra, druckit vin, myst!:) Och observera jag har inte städat en endaste gång wihooo!  

Hade gärna haft lite semester i sommar men men jag hinner ha det är ju bara 20 år och jag har planer på att leva en lång liv så det hinns. Vet inte vad vi ska hitta på idag? Jag har lust att fara och gå på dundret så himla mysigt där men vet inte riktigt vad D säger så vi får väl la se!:) 


Konstig dröm!

Drömmde en mycket konstig dröm inatt blev faktiskt lite rädd ländes så verkligt tur att David kom hem imorse och höll om mig haha!
Grannarna har haft bröllopsfest hela natten och där ett tag trodde jag att festen hade flyttats in till oss!=)

Igår jobbade jag kväll sen var jag så trött men hyrde en film som jag såg tre minuter max den var så dålig så jag stängde av och gick och la mig åh gud vad skönt det var imorse att vakna utan väckarklocka!=) Jobbar hela dagen öppnar och stänger men det blir bra med pengar!

Den här veckan kommer jag ha sån ångest att kliva upp när David har semester kommer kännas extra tungt men det är bara att bita i det sura äpplet!

En kopp the nu!


Sommar!

Har inte skrirvit här på ett bar tag. mne jag har inte haft tid eller ork och jag gör inte så spännande saker heller!

Jag har nu börjat på mitt mördar schema och det går bra än så länge har ju bara jobbat två veckor. Jag har iallafall en fritid också det är ju great med lite pyssel går allt!=) Vad har hänt mer då? Jag har börjat promenera nu tre dar inte illa hoppas bara det håller i sig nu. Sen har jag varit  och festivalt och det var grymt kul, vi åkte karusell, drack öl,åt souvas, shake loss i öltältet som aldrig förr, sne begav vi oss till min bil och övernattade där fyra pers men det gick bra vi hade bäddat så fint!=) Haha!

Det har ju varit stekhett här i flera dagar men eftersom jag jobbar heltid har jag kanppt sett solen och när jag väl har varit ledig då har det varit gråa moln det som att solen vet att man är ledig! Men jag känner ju pengar! 

Nu ska jag vänta på David och se om det blir nån middag!

sola lugnt!

RSS 2.0