Hejja hejja.

Allting har en mening med livet, och man måste försöka tänka positivt, man kan inte bryta ner sig totalt utan man måste kämpa vidare och hitta viljan  den finns där inom oss alla. Jag brukar säga att jag kan sakna skolan för där fick jag alltid kämpa jag var alltid tvungen att plugga jätte hårt för att få bra betyg. Och jag kan sakna det där själva kämpande och sen när man väl fick sitt betyg och man var så stolt över sig själv. 

Det jag inser nu är att jag har kämpat hela våren jag har verkligen försökt hålla humöret uppe, tänka positivt och försökt göra så mycket jag orkar. Jag har kämpat omedevetet och det jag kunde känna när jag var i Lund och operationen var över, så kände jag mig stolt över mig själv det är första gången på många år jag kände mig så stolt över mig själv att jag lyckades med allt det här. Och det är för att jag har viljan, jag hade lika gärna kunnat lägga mig ner i sängen och grina och ge upp livet men hur kul hade det varit?



Irriterad!!

Är så less på den här sjukvården det är ett enda stort skämt och framförallt Gällivares sjukvård jag hatar den. Inte nog att man har gått igenom en operation och varit nog oroad över den och läkarna säger att man ska må så bra bara efter nåndag, då har man yrsel och lågt blodtryck i en vecka plus så jävla ont i ljumsken så man inte kan gå, ligga eller sitta normalt så man får hoppa runt på dom där jävla kryckorna.

 Sen när man söker vård här i Gällivare för att fråga det om det verkligen ska göra så ont så säger dom att ungefär 30% kan få såna problem, mm tack för det säger jag alltid min vanliga otur, och så säger den där At läkarn jag tycker du ska bli fortsatt sjukskriven men det får vårdcentralen ta hand om. Sen har han mage att tacka mig för att jag kom dit med ett sånt intressant fall ( enkammarhjärta ) blir så arg på han bara jag tänker på det, jävla cyckelreparatörer..

Så nu måste jag IGEN till läkarn för att visa min ljumske och se om jag blir sjukskriven eftersom jag fortfarande har så ont så jag inte kan gå och fortfarande dras jag med kryckorna, nä men jag tycker det är jätte kul att springa till olika läkare och visa murran not!! Och inte nog med det nu ska man väl börja tjorva med försäkringskassan IGEN, sen tjorva med sjukintygen IGEN. åH vad jag tycker sånt här är kul....

Och sen att folk förväntar sig att man ska vara som superwomen nu efter dom har fått bort hjärtklappningarna gör ju inte saken mer lugnande..


RSS 2.0