Midsommar och allt.

Midsommar över för det här året. Och det har varit en bra midsommar bättre än jag hade förväntat mig, firade midsommar med en massa okända människor men lika bra gick det!:) Vi åt god mat, splea kubb , drack lite bubbel och satt ute till vid två!:)

Igår sov jag hela dagen och det längsta jag var ute igår var när jag slängde soporna. Men det skönt ibland måste man vara hemma och känna lugnet jag hann beta av tre filmer också.

Men idag känns det nästan som att jag måste göra nått?

Hoppas ni hade en bra midsommar.

KÄRLEK.

Ihelgen har det ju varit bröllop det har väl inte undgått någång?!:)

Det var så vacker och jag blev så rörd att jag till och med släppte en tår på jobbet under vigseln.
Daniel´s tal jag ryser bara jag tänker på det, det var så fint och kärleksfullt.

Det är verkligen ÄKTA kärlek.



love

7 dar..

Sen smäller det. Då gå jag på semester och jag längtar nog förbannat mycket till det. Håller på att leta utlandsresor så mina ögon är fyrkantiga haha.

Jag har en liten oroande känsla i min kropp och det är att jag håller på att bli sjuk känns det som, min hals gör så ont. Vill helst inte bli sjuk ihelgen eftersom jag jobbar så trist man förlorar så mycket pengar.

Jag är ju gräsänka till på söndag så imorgon ska min lillebror sova här ska bli så roligt!!:) Han har väntat på att få sova hos mig säkert i ett halvår men det har alltid krockat.

Nu ska jag hoppa i duschen.

Plaaask.

Har sovit hos mor min inatt. Och det är inte för att jag och David har nån snurr på tråden, men hon vill inte sova sjäv när Roger är på resa.

Jag har badat badkar igår det var så härligt jag passade på att scruba ansiktet och lägga en ansiktsmask riktigt härligt. När vi nångång får en större lägenhet då ska jag ha badkar jag älskar det.

Nu jobbar jag endast 7 dagar till sen har jag semester det känns underbart!!!:)

Sommarplaner!!

Jag har så många planer i sommar att jag inte vet hur jag ska hinna med allt?!! Jag måste lägga upp en plan för det är endast två veckor kvar tills semester och  det ska firas midsommar och allt möjligt ihihihi!!!:)

Det är några planer jag har som ska genomföras men jag vet inte hur/när/var????!!! Men det kommer väl i sista sekund som vanligt. Det enda jag vet är att jag ska utomlands!!:) Sen vill jag fara på Liseberg eller Gröna lund och åka karuseller jag älskar det, är det bara jag som får en kick av det?:)


      Gissa om man längtar tillbaka?!!:) 

Död dödast.

Ungefär så känner mig just nu. Jag vill bara krypa ner under täcket och sova ett tag känner mig helt slut och det enda som snurrar i skallen är sängen och sova!!!

Nu har jag varit tvungen att kliva upp extra tidigt för jag ska iväg med farmor vi ska och köpa nått, egentligen har jag ingen lust men vad gör man inte för farmor?!

Helgen gick i en rasande fart och vi hann med att dricka vin lite för mycket vin för min endel och det fick jag bakläxa på söndag morgon och jag ska aldrig dricka så mycket vin nå mer max ett till två glas räcker!!:) Vi hann göra krogen och jaa vad säger man?!! jag hann vara kung  i baren jag har än inte vågat kollat mitt kontoutdrag!! Men i det stora hela så var det kul, men nu har jag partajat för några helger så det räcker och blir över.

Nu måste jag far innan hon efterlyser mig.

Jag vill ha en cykel!

Kan ingen vara snäll och skänka mig en sån? Jag vet precis hur den ska se ut en sån där gammal cykel med en korg på. Men frågan är ju om jag hade orkat cykla upp för alla kulle backarna? Tveksamt.

Solen skiner och jag hoppas det är sådär riktigt hett ute så man kan ligga och sola men termometerna sa att det inte var så varmt hmhm.

Igår hade jag världens dag med energi jag jobbade från sex på morgonen till fyra. Sen hem och städa kylen, äta middag, och sen skulle mina vänner komma och jag vänta och vänta så jag  hanna städa min klädgarderob (på tiden) under tiden  och hann även möblera köksbordet haha.


RSS 2.0