Semester!!

Vilken härlig känsla att få gå på semester och i hela 3 veckor har jag. Jag ska njuta varje dag och bara vara, enormt skönt. Åker imorgon till Luleå och sen vidare till Piteå på tisdag. Nu ska jag hålla alla mina tummar att jag får vara frisk hela semestern och kunna njuta och ha kul!!

Sitter och dricker ett glas vin med tända ljus mys.

Offerkoftan?!?

Ibland tar man på sig den där offerkoftan och gnäller hur allt är och en massa strunt, jag blir less på det och det är inte meningen att den ska åka på för jag hatar offerkoftan men ibland åker den på.

Det är mycket som snurrar i skallen nu.



Träningsvärk?!?

haha, jag har träningsvärk?! Det värsta är att jag inte har tränat utan åkt karusell två stycken dessutom och så fick jag träningsvärk har aldrig hört att man får det från karusell men tydligen så kan man ju få det hahaha!!

Var på pajala markanden igår och det var år och dar sen jag var där sist typ 2005 och då var det med vänner och tog vi oss en liten fest kommer jag ihåg. Åter till igår det var så myisgt att gå runt och strosa på markanden  och äta goo middag i solen, sen vidare till Kardis och träffa släkt så det var verkligen en mysig dag med la familia!!



KÄMPE!!

Haha, jag kämpar på med mina besvär som aldrig vill ta slut. Jag är så j-vla less och åter less, men nångång ska det väl vända hoppas jag.

Fammo gnällde att jag hade nycklar på bordet att det ger otur men jag har ju som sagt ganska mycket otur så jag skiter i att dem ligger där!! Det är verkligen "hej otursfågel 2011".
 
Imorgon är det dax för jobb och som jag har längtat ska verkligen bli jätte kul och få jobba igen och känna sig lite normal haha. Just nu ligger jag mest i soffan och har ångest och försöker hitta krafter.

Återkommer när jag är gladare typ 2012!!

RSS 2.0