Nattsudd.

Sitter och drömmer mig bort vill åka på en liten wekeend typ till London eller Berlin läste om det igår i Solo och jag blev så taggad så nu är det enda jag tänker på :) Hade ju varit skitskojj måste bara lura med mig nån hehe.

Min plan var ju att åka till Uddevalla i maj och hälsa på Anthony och Sara men nu ser det mörkt ut på den fronten så vi får la se hur det blir med det. Men jag hoppas verkligen att det blir av när jag får engångs skull har tagit mig i kragen och tänkt åka dit.

Imorgon är jag ledig och då ska jag vara barnvakt åt mina guldgossar så det ska bli kul, var år och dar sen jag såg dem. Måste skärpa mig på det.



Ajajaj!!

Vaknad upp med en hemsk mensvärk trodde jag var nära döden där ett tag så ont gör det. Tog två värktabletter och nu är det över skönt!

Har just gjort lite gröt men jag hade ingen sylt så det är inte så väldans gott. Sen blir det en tur med skidorna har ju bara hunnit åka engång det här året å nu ska dte skidras :)

Have a great day!!



Snurresprätt?!!?!

Känner mig som snurresprätt far runt som en vet inte vad. Och jag blir så less på det, jag vill kunna sitta hemma och laga en god middag åt mig själv och bara njuuta. Men istället åker min röda bil mellan kullen och gällivare 750 gånger om dagen och jag äter middag lite här och där. Jag måste skärpa mig det håller inte i längden.

Jag var ut i fredags och ja vad ska man säga om den kvällen? Sjukt tråkig. Förut har det alltid varit kul och gå ut vi har dansat och det har varit efterfester osv. Men nu stitter man mest och drar det där bankortet flera gånger om!! Är det åldern? Eller är man bara i nån fas?

Nu jobbar jag tre helger till och tur att det är förmiddag så då behöver jag inte ha ångest över att jag är grå och tråkig som man oftast får höra!!

Björkliden!!

 skrattat, festat, ramlat, skidåkning, norrmänn, morsa, snöbollskrig, mat, cider, bastu, sova , björnfitta, skoterskor, notan, hotellrum, afterskii, dansa på bordet, öl.

Det sammanfattar våran helg galet kul!!!


RSS 2.0