Jippie!!

Jag är ine sjuk nå mer, det var inget långdraget så idag ska jag göra alla mina saker som planerat.
våran lägenhet ser ut som om dom har släppt en bomb här vi har karonger överallt, så idag måste vi fara och slänga bort de och sätta igång tv:n vi har inte tittat tv:n sen vi fick soffan och det är en och en halv vecka sen men vi har ändå så dåliga kanaler så jag ska köpa en boxer efter jul!=)

Magen kurrar inte så konstigt eftersom jag kappt fick i mig nån mat igår, låg mest i sängen men tror jag behövde få sova klockan runt jag var slut i kroppen.

Nyåret närmare sig och jag har inte en suck vad jag ska göra i början av veckan visste ja precis vad jag skulle göra men nu? jag får helt enkelt se men nått kul ska jag hitta på inte bara vara hemma!

Året har gått sjukt snabbt känns som att det var igår vi stod på tolvslaget och sjöng en massa student sånger och hade bara kul det enda man kunde tänka på vara student hur kul vi skulle ha, det har hänt en massa saker sen förra året jg har flyttat hemifrån, varit på festivaler, fått jobb plus vait sjuk en hel höst. Och nu står man snart där igen och skriker gott nytt år!

nu fukost!
ciao


huhu.

Än en gång har jag åkt på sjuka när är det dubbetl upp både magsjuka och feber börjar bli van att vara sjuk var och varanna vecka. Har iallfall sovit ut idag så jag hoppas att jag blir frisk genast har inte tid med sånt här.

Veckan har bestått av jobb och lugn medans alla andra var ut på juldagen var jag hemma med mina familj och skönt var det, vet inte vad som har hänt krogen lockar inte nå mer jag har blivit för gammal haha! Men nyår då ska jag hitta på nått!

Har mest troligen fixat ett extra jobb så det blir bra, och ett roligt sådant ska på brevidgång nästa vecka! Så nu slipper jag flytta hem inte för att jag hade tänkt gör det heller.

ciao!


Dagen efter.

Självaste julafton var igår och det är året har jag inte behövt stressa runt som en tok utan vakande upp i mitt eget och åt tomte gröt lite paket öppning, sen bar det va till far åt julmat och jag börjar bli bättre på det där med att tycka om maten!:) Blev nöjd med pakten fick bra saker så en toppen jul!

sitter hos mamma och tar det allmänt lugnt alla är nog på väg att fara ut och svira men jag är hemma och tar det lugnt ids inte fara ut när man måste stiga upp kl sju imorrn!

kram


Jag borde..

Soviit för flre timmar sen eftersom jag ska snart upp och då kommer jag vara som en zombi men jag kan inte sova och skallen börjar verkar och då är det högtid att lägga sig men jag vrider och vänder bara usch vilka problem jag har önskar att jag bara kunde lägga ner skallen på kudden och sova! Känner mig väldigt stressad vet inte varför klockan är nästan ett på natten inget att vara stressad över egenligen men bara jag tänker på jobbet blir det stress och allt som kretsar runt min skalle är jobb just nu!!

Jag vet inte vad det är med mig jag var sjuk hela förra veckan eller jag har varit sjuk hela hösten kännt mig matt och har haft halsfluss tre gånger!!  Men jag tror det är maten som spökar äter på så konstiga tider plus att jag inte har nån inspiration att laga mat jag hoppas att den dyker och här snart!!! Vann ju en massa mat här om dagen inte helt fel med det eftersom man ska handla en massa julklappar har några stycken och det är bara måndag jag kan köpa så jag måste tänka hela helgen vad jag ska köpa för nu kan jag inte springa på stan den 23 med paniken haha! Utan istället ska väl jag ge tips till sista minuten handlare istället.

Lucia igår kände inte alls av det utan var på jobbet var tvungen att gå hem mådde dålig hade migrän och spydde så mina biljetter till con amore var som att kasta i sjön! Får väl gå näsat år istället har inte hunnit vara på mina syskons lucia uppträdane heller.

nu besöka sängen!


Kort dag.

Jobbar endast fyra timmar idag skönt! Men oftast brukar det vara dem timmarna som är segast har heller ett jobbigt pass så man får mer kosing. Förövrigt så har jag blivit en pensionär igen gick och sov nio igår!! Inte konstigt att man aldrig hinner göra nått när man lägger sig två timmar efter man kommit hem och innan det ska man äta middag och diska.!

Jag vill vara ledig men under julen är jag ledig två dar julafton och juldagen annandagen börjar jag jobbet åtta på morronen så jag vet inte om jag orkar med en krogrunda.! tråkig är jag usch!

nu fika!


Ångest dag.

Såna här dagar vill jag bara ligga hemma i sängen under täcket och inte göra nått. Idag vill jag inte jobba, tror jag blev lite bortskämd när jag var sjuk förra veckan då tog jag det bara lugnt och sov.
 
Idag jobbar jag halea dagen ända till klockan sex på kvällen så är väl hemma vid sju och vad hinner man göra då? Inget! Jag är alltid så äckligt trött när jag kommer så jag går och lägger mig nästan när jag kommer hem så social är jag! jippie!

nu äta frukost! stress...stress







Fredag.

En lugn härlig dag har inte gjort så mycket sovit till halv tolv och när gjorde jag det senast så det var gudomligt inte ha nån klocka som ringer eller stressa på morrnarna så man hinner med allt, tror jag har hitta tillbaka till mig själv nu haha! Här ett tag var jag som en gammal tant sov klockan nio och klev upp vid åtta fast jag var ledig det var inte likt mig gillar det här bättre mig störs det inte av att sova borta hela dagarna!!

Jag är så sjukt sugen på en resa just nu helst vara borta ett år eller mer sen kan man komma hem och börja fundera över vad man ska göra av sitt liv plugga?jobba?. Det är jag verkligen i stort behov av ett jobb eftersom om tre veckor är jag arbetslös och jag har inte varit ute och sökt nå nytt kanske ska börja men ams sida sätter jag inte min fot på, utan jag tror mer på att det brukar lösa sig jag har iaf jobb 2 jan då ska jag,Ronny och Lena räkna varor på coop kan ju vara givande haha!

Kvällen har bestått av idoltittande och lite sap här hemma hunnit måla ena handen med nagellack så nu måste jag göra det på andra handen annars ser det konstigt ut på jobbet imorrn. Har även slängt upp en ansiktmask också det som jag sakanr på kvällarna och när man fryser är ett badkar jag älskar det!!


Imorrn sak jag på julbord med davids jobb nu börjar man känna sig gammal när man ska på julbord med jobb haha! Men det bli säkert bra är väl inte så hejjar på julmat men nått ska väl fall in i min smak i hope?!

pusskram


Igen.

Har igen åkt på halsfluss hann bara avsluta min kur på pencelin så åkte jag på det igen men nu har jag äntligen fått en annan kur som är lite starkare så jag blir frisk har varit sjuk i sex vckor till och från. Och det som mest är irriterande är att man inte kan jobba och missar en massa pengar.!

Julen börjar komma snart och jag vet inte vad jag ska köpa för julklappar, har jag gett borta alla mina förslag till alla så  nu måste jag klura på nya hmm!=) Ihelgen hade jag tänkt baka med Linus och Miranda vi får se hur det slutar haha!

kram

RSS 2.0