Tröttis!

Dem senaste dagarna har jag befunnit mig uppé i malamberget på konsumhallen långa dagar men det gillar jag då blir det mer pengar!:) Att man alltid måste tänka på pengar men det är så det är när man inte har fast jobb! Och det är bara att vänja sig vid dem här skiften eftersom det är så jag kommer att jobba i sommar!

Jag har ju äntligen köpt mig en bil och det känns välidigt bra äntligen en egen bil som kan ta mig vars jag vill när jag vill och det är ju bra det är ju till och med kombi sen den kan man fara på shopping resor med hah!

Valborg till helgen och jag vette tusen vad jag ska hitta på?!

Ska fika frukost nu!


Jaa!

Fcik jobba idag och det kländes jävligt skönt eftersom det är en vecka sen sist men jag har inte haft långtråkigt men jag har ju gjort rätt så mycket ändå1=) Ska jobba imorgon också så det blir inge dunka för mig imorgon men fredag är jag på?!=) 

Måste ju berätta att jag har världens bästa vän som kom hem igår till mig och laga middag och efterrätt när jag skulle ha middagsgäster det är verkligen guldvärt!=) Han vet att det kan bli en mindre katatstrof i köket när jag ska sätta igång! Haha!

Godmorgon min vän!

Har redan hunnit vara vaken i över två timmar har kör David på jobbet imorse eftersom jag inte har nån bil nåmer så får jag låna hans men då betyder det tidiga uppstigningar men det är skönt att bara sitta i soffan och titta på dumburken!

Jag har sån beslut ångest jag ska nämligen köpa en bil och jag vet inte vad jag ska ha för bil eftersom jag är helt lost på bilar.Jag behöver inte ha en sån där häftig bil som har hur snabb motor som heldst utan bara dte går att köra med den jag har en gå g men jag vet inte? Jag har hittat en annan bil på blocket också men dte kostade typ dubbelt så mer och jag känd mig osäker på den ojoj voj vilka värdsliga problem man har!

Solen lyser idag och jag vet inte alls vad jag ska hitta på måste iallfall plocka upp resten av Ikea sakerna jag har köpt och göra iordning här hemma. Igår var jag ute på en långrpomenad men jag hade som sirap i benen måste börjamotionera !

En liten paus!

Tar bara en liten paus från mitt städade och hur det ser ut här ser ut som vi nyss har flyttat in och inga saker är på plats men nu är iaf garderoben städad phuu! Var ju på IKEA ihelg och handla en massa bra saker så nu ska det inredas här hemma:)

Nu har jag inget fast schema nå mer och det känns inget bra känner bara hur jag går miste om alla pengar och hur tråkigt det är att sitta hemma hela dagarna! Men jag har ju nio vekcor till sommaren!:) Jag har lämnat tillbaka rödafaran också så nu är jag jakt efter en ny bil. Nån som säljer?

Nu kallar damsugarn!

Nu sticker jag!

Äntligen ska jag få åka till Ikea som jag har längtat typ i ett år har jag försökt få med mig nån, men äntligen att nån skulle dit jag behöver handla en massa saker hit hem och det passar ju perfekt för idag kommer lönen ojoj vad jag ska handla!:)

Påsken var riktigt bra hann med både utgång och skogslivet så det blev en lyckad helg och det är så jävla skönt att vara i skogen och bara ta det lugnt hunnit köra skoter, och sova en hel del!=) Har jobbat tre skift den här veckan men det vara långa så lite timmar fick jag iallafall!=) Och jag ska ju vara glad att jag får jobba iaf.

ska packa nu!

Mini roadtrip&Vinkväll!

Helgen var en riktig toppen helg. I lördags hade jag en riktig tråk förmiddag längesen jag var ledig och inte hade nått inplanerat for på jysk och kollade på en klocka som är supersnygg men jag vet inte?! Eftre for jag hem till Ronny och föreslog att vi skulle vara nånstanns med bilen for och köpte en mackapå ok och for iväg. Det blev byarna runt haha! En riktig rolig resa men dte hade varit super kul att bila genom hela sverige fast man hade nog varit jävligt less!:)

Sen kom jag på att vi skulle ha vin kväll eftersom jag hade varit och inhandlat det under dagen och svanen var med på det vi satt och drack vin och surrade även fia och jesols tittade förbi och var gulliga och körde oss till korgen sen där var det skit skojj!

Söndagen for jag och David och Martin iväg på en skotertur och leden är ju allt annat än bra flög som en vante där bak och kroppen var alldeles krokig efter den turen men kul var det och vädret var på våran sida!:)

Imorgon ska partystassen på och det ska korkas upp blir nog en kul kväll!







Nu blir det bädden godnatt!

Fredag kväll.

ikväll har jag faktiskt gjort nått vettigt jag har varit soicla har varit med Fia,Jesols och Linda och det var väldigt trevligt att ses Fia ser man ju inte allt för ofta nuförtiden.

Imorgon hade vi väl en liten plan eller jag rättare sagt att fara ut coh köra skoter om det är fint väder skulle vara kul efetrsom det är sjukt längesen jag var ute i solen och åkte skoter har ju även i vekcan klart skoterkoret!:) Så nu är det bara skotern som saknas men först måste jag köpa en bil nån som säljer?!


Ledig.

Jag tycker att jag alltid är ledig hela tiden. Jag vill jobba så ögonen blöder och svetten rinner, okej kanske inte så mycket men iaf lite mer för jag kommer få sån pisslön om det fortsätter såhär.  Jajaj man ska ju inte klaga jag får vara ledig nu när våren börjar komma fram och det är ju väldans trevlans!=)

Idag hade jag tänkt göra ett besök hos jesols med fialantto men förts tråkiga hemmasysslor!

ciao


RSS 2.0