Nytt kapitel!

Jag har sagt upp mig från mitt jobb och har slutat därifrån för en vecka sen. I 10 år har jag jobbat inom Coop började jobba när jag var 16 år. Det har varit en lärorik tid som har bjudit på mycket skratt,glädje,fina kunder, nya bekantskaper, även tårar många gånger. 
 
Men nu så väljer jag att gå vidare och göra annat, fråga inte vad för det vet jag inte själv ännu. Men ibland måste man kasta sig ut utan vingar och prova på annat. Många tycker säkert att jag har gjort ett hel dumt val och hur man kan säga upp sig från ett fast jobb utan att gå till ett annat. 
 
Jag har varit svårt sjuk i 4 år och min pappa dog för 1 år sen. Jag såg hur ett liv kan släckas på bara några få minuter och det gäller att man tar vara på livet medans man kan.Det enda jag önskade när jag låg i sjukhussängar var och varan dag, var att bara jag får bli frisk så jag kan börja leva göra alla roliga saker som jag vill i mitt liv. Jag ser nog livet på ett litet annat sätt än vad kanske vanliga friska människor gör.
 
Det blir så lätt att man bara lunkar på i sitt vanliga ekorrhjul typ jobba,äta,sova men jag vill mer i livet! Självklart förstår jag att man måste jobba och jag älskar verkligen att jobbà. Men Coop och jag var klara med varandra!
 
Nu ska jag vara ledig hela sommaren och bara njuta, hitta mig själv igen. Jag ser det som ett försenat sommarlov som jag inte hade under min tonårsperiod :) 
 
Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och jag är verkligen spänd på vad det blir. Hittills har det här året bjidiot på många överraskningar!  

RSS 2.0