Sjukskriven.

Håjaja nu är man sjukskriven IGEN!! Jag måste verkligen ha varit en ond häxa i mitt förra liv när det här aldrig tar slut. Sitter och väntar på brevbäraren vareviga dag men inget brev än så länge och inget samtal heller. 
 
Tillochmed dom på akuten suckar åt att det ska ta så lång tid. Min familj känner sig hjälplösa och oroliga och det förstår jag. Allt känns bra rent åt helvete just nu. Det känns som att jag bara förlorar fler och fler år av mitt liv till att ligga på aktuten eller bara traska runt hemma..! Jag vill ju kunna göra normala saker som man gör när man är i den här åldern. 
 
Än så länge har jag inte gett upp! Jag tänker kämpa!
 
Är så glad att jag har min fina pojkvän vid min sida hela tiden. Han stöttar mig hela tiden och får mig alltid så glad fast jag kan vara ledsen ibland ❤️

OS 2014.

Idag är det sista dagen det är os, sen får man vänta hela 4 år innan det är dax igen. Det har bjudits på tårar,glädje,skrik,nervositet :) Jag lever ju som sagt väldigt in i sporten när jag tittar och blir helt manisk men det är så jävla kul och se på och det är ju framförallt längdåkningen jag tittar och syftar på. ;) 
 
Nu är det hockeymatchen kvar och jag hoppas ju som sagt på guld ;)
 
Men vad ska man göra nu av sin fritid?!?

Alla ❤️-ans dag.

Idag/igår var det alla hjärtans dag. Vi brukar inte fira alla hjärtans dag då jag tycker det är mer en dag för alla hjärtebarn än kärlekensdag men det är säkert för att jag är lärd så sen jag var liten. Jag kommer ihåg att vi alltid brukade träffa andra hjärtsjuka barn och sitta och fika hjärtebakelse tillsammans. Igår fikade jag hjärtebakelse med min fina farmor. 
 
Jag fick även en hälsning natten till igår på radion av Tobias och det var så fint. :) 
 
Såklart har vi kollat skidor också! Jag följer vartenda lopp och jag läser varje artikel om skidor det är så kul och spännande!!  Igår var jag tvungen och fråga Tobias om han hade gett min hjärtmedicin när Olsson och Södergren hade gått i mål haha! 

RSS 2.0