Nyår!!

2011 leder mot sitt slut, och det har varit ett minst sagt annorlunda år.

Jan-Feb
 Var jag som ett vrak var mest ledsen och trodde aldrig det skulle bli bra igen, hatade minst sagt kärleken och avskydde alla kärleksfilmer. Krockade bilen, fick stock i avloppet, hjärtat började tjorva, jobbade som en galning.

Mars
Där hände det nått, Jag for till Björkliden med ett gäng goa kompisar och jag hade så himla roligt det var verkligen time of the life, livet kom tillbaka, Jenny kom tillbaka det var en häftig känsla jag skrattade gott från hjärtata igen det var en häftig känsla.

April
Jag hade en liten svacka under påsken var själv hela veckan och jobbade som ett pysk, men samtidigt lärde jag känna mig själv igen det var en väldigt nyttig vecka. Hade en super rolig helg levde verkligen livet och skrattade ännu mer vilken känsla.

Maj
Var en bra månad jag drack vin, umgicks med goa vänner vi grillade och hade kul.

Juni
Det var en annorlunda månad jag var mycket i palmelund där vi badade, solade och tog det allmänt lugnt. Mitt hjärtat tjorvade och jag fick åka in på lassarette några gånger, var tvungen att vara hemma. Det var verkligen en varm månad låg och solade andra veckan i juni hela veckan och jag var riktigt brun underbart.

Juli
Blev halvt sjukskriven hela den månaden, mådde lite dåligt över det men samtidgt var det ett måste. Jag fick semester i tre veckor och det var sån lycka att få semester, vi hade nedräkning på jobbet. For till palmelund första semesterdagen, där vi badade och solade och sov gjorde jag herregud vad jag sov. Första semesterveckan var jag först i Luleå nån dag sen for jag till familjen i Piteå en väldigt mysig vecka, helgen var det PDOL och oj vilken helg den var helt galen och det är den bästa helgen på hela året :)

Augusti
Jag kom in på skola och det var sån lycka att jag kom in, jag for inte på grund av mitt hjärta och tack och lov för det. Vann även över min rädsla och chockade folk i min omgivning. Jag myste mest på och hade det väldigt bra, jag slutade hata kärlek, jag fann den igen ;)

September
Vi firade att jag fyllde år bakade för första gången själv tårtor och det blev helt klart godkänt. Fick en väldigt fin present av Fammo eller av alla egentligen, men hon överraskade mig mest. Hade det bra och var lycklig.

Oktober
Var en sån där okej månad, hade yrsel och var lite sjuk.

November
Hjärtat började krångla hade bröstsmärtor och var tvungen att fara hem från jobbet IGEN. Låg mest hemma och vila.

December
Var på läkarbesök i Umeå och fick äntligen klara besked av min läkare en enorm lättnad. Vi hade julfest med jobbet och det var verkligen en rolig kväll fast jag var nykter så hade jag så himla kul, jag kan dansa nykter ;) Har myst mycket och mått hyfsat så bra med tanke på hjärtat. Hade en underbar julafton.

Summan av kardemumman.
Det blir bättre och det har verkligen varit ett galet år men jag har haft så kul, trots att jag haft så jobbigt med mitt hjärta så har jag ändå försökt leva och det har gått bra. Jag har verkligen lärt känna mig själv, och jag har sett vilka som står en nära när det händer nått. Nu siktar vi på att 2012 blir ännu bättre och mer kärlek åt folket.

LOVE


Herregud!!

Har färgat håret både igår och idag och det har blivit helt misslyckande :/. Igår blev jag grå hårig och idag blev jag som Jenny 15 år usch, mitt hår är så jävla blont nu FÖR blont. Tror jag måste slänga i en mörkare färg sen men just nu hinner jag inte fuck!!

Har legat och kollat hockey till två inatt och oj vad spännande det var, trodde aldrig att jag skulle tycka om det men jag levde då verkligen in i det haha! så natten till nyårsdagen är det igen hockey och då måste jag se det!

Ska försöka få nån rätsida på håret, så man inte ser alltför bimbo aktig ut...


LYCKLIG!

Jag är världens gladaste tjej, hade en sån perfekt julafton igår en av dem bästa nu på senare år.  Jag hann vara på alla 5 ställen som jag skulle till och jag blev glatt överrskad på varje ställe jag var på är så otroligt tacksam över att jag har så fina människor runt mig, ni är bäst!!

Nu ska jag riktigt njuta av den här lilla ledigheten, och bara mysa på.



Typiskt mig!

Här sitter jag och det är natt för längesen, men jag har ännu inte slagit in enda julklapp och det är som typiskt mig alltid sparar jag till sista dan haha! Kan bara skratta åt mig själv så här är det varje år men jag ser väl charmen i det hela julen ska ju vara lite stressig.

Har varit på uppesittarkväll ikväll och guu så mysigt det är, då känner man att det är jul.

Nu måste jag pyssla vidare..

Ha en God Jul!


Det närmare sig!

Nu är det inte länge kvar till julafton, och så gott som alla julklapparna är inhandlade har endast två kvar men dem är som ändå klar, sköönt! Nu ska jag bara slå in och pyssla lite så är det sen helt klart har nog aldrig varit klar så här tidigt haha!

Och mitt lilla hjärta bara tjorvar och tjorvar vet inte hur jag ska göra så det blir bra? Läkarna säger att jag ska leva som vanligt, men det är svårt när jag kan knappt fara på två affärer och får då ont i bröstet och tungt och andas! Imorrn och på fredag jobbar jag låånga skift ber att kroppen ska orka med det iallafall.

Börja känna mig en aningen less och mina kämparglöd börjar sina, ljuset i tunneln börjar bli väldigt dimmigt. Och jag har noll tålamod nå mer.

Men jag kämpar på!


Hallåå var är du?

Just nu har jag nada julkänsla hur mycket jag än lyssnar på julmusik tänder ljus och myser ner mig så infinner sig ingen julstämmning alls, trist men det är väl så när man börjar bli vuxen?
Var hos pappa för nån vecka sen när dem höll på och julpynta och glädjen i killarnas ögon när dem fick sina rum julpyntade den är oslagbar vilken lycka det var för dem att det är äntligen snart jul :)

Julafton kommer att innebära stress och åter stress ska hinna på fyra ställen iår och då måste man tajma in tomten och maten allt det där fyyy. Jag blev iallfall ledig hela julen i och med att jag har halvt sjukskriven.

Ihelgen var det dax för julbord för Coop och ojoj vilken lyckad kväll, fast jag var nykter så var det en galen rolig kväll och jag undrar varför vi inte har fler personalfester? Det var sån stämmning och jag har skrattat och dansat så jag hade till och med träningsvärk på söndag haha! Och äntligen har jag hittat klänningar och det var riktiga Jenny klänningar så jag tog två när jag ändå var igång hehe!

Nu ska hoppa i kläderna och fara och dricka the!


17 timmar!!

Ååååh jag har lyckats sova 17 timmar inatt och det var så välbehövligt, men hur jag somnar inatt är en annan femma då jag känner mig hur sprallig som helst just nu haha!

Har hunnit vara på läkarbesök i Umeå och jag måste säga där kan dem verkligen sin sak, man får verkligen raka och klara besked. Det känns som att en sten från mitt hjärta har släppts och nu kan jag äntligen blicka framåt och le åt allt igen, underbar känsla i love it!

Nu ska jag ta tag i disken.


RSS 2.0