Hmhm!

Vet inte vad jag ska hitta på idag innan jobbet? Tänkte om jag skulle gå ut och promenera eller om jag skulle fara och simma men nu tittar solen fram och det skulle vara skönt att promenera för snart har vi ingen sol på flera månader hoj vad hemskt det lät.

Jag ska iallafall idag ringa och beställa massagetid eller nått annnat kul på hudvårdsklinken fick massa presentkort där när jag fyllde år och jag uppskattar verkligen när jag får sånt är så himla skönt att göra behnadlingar mm i love!


Måndag!

Hmm, jag vet inte en ny vecka med nya tag. Jag behöver ny energi igen nån som kan ta och saka om mig?.

Förra veckan var det en stressig vecka puh! Jag hade födelsedag och had emycket folk hemma hos oss i vårna lilla etta och såklart kommer alla samtidigt så jag försökte springa runt och vara social med alla men det är svråt och jag får alltid dåligt samvete.  Jag är helnöjd med presnterna och uppvakting!:)

Eftersom jag stressar som en tok och ska hinna göra allt och alltifd vara alla till lags så blir det bakslag lördgakväll på jobbet kändes det som att jag seriöst skulle dö mådde så illa och yrsel, huvudvärk och var alldelse grå i ansiktet. men jag fixade det och sen senare for vi några stycken och käka på olearys svin god mat!=)

Biljäveln tjorvar och jag blir så jävla less på den jag höll på bryta ihop igår när den inte startar för om min bil inte funkar då har vi ingen bil och jag menar vi bor ju fan ute på landet vi behöver ha en bil! 

och råga på allt så håller jag på bli sjuk bara det inte är svininfluensan men med min otur så!!


Wihhoo!

 Nu är det måndag igen och helgen bara svischa förbi en ny arbetsvekca står på tur!
Helgen var bara bra jobbade på lördag sen kom jag på iden att vi skulle ha en vinkväll med bara ett glas vin men det blev många glas vin plus några shottar vi skippade krogen och lika kul hade vi för det!:)

Igår sov jag till HALV TVÅ när fan har jag gjort det senast? men det var välbehövligt fika frukost sen sov jag lite till. Sen har vi storstädat hela lägenhet och det var välbehövligt så nu är det rent och fint här skönt.

Har varit ute på en timmes promenad nu idag och oj vilket fint höstväder åh jag älskar verkligen hösten skönt att promenera och rensa tankarna för en stund det behövs då och då. Nu ska jag laga lite mat sen blir det jobbet.


tjoo


Mitt i natten.

Jag borde ha lagt mig för längesne men som vanligt fastnade man här typiskt. Var in på H.M och hittade lite nya kläder som jag klickade hem dåligt men lite får man väl unna sig? Fast jag borde spara men men.

Jag gör inte så mycket annat än att bara jobba eller vara hemma och titta idol plus en massa disk och matlagning så kul är jag just nu. Blev lite sugen på att äta nån god mat och dricka ett eller några glas vin ihelgen men jag vet inte kanske bättre att gå ut nästa helg då det är löning?

Känns som att jag börjar komma in i jobbet nu mer och mer och det är ju skönt hade ångets förra veckan men nu tycker jag att det är riktigt kul och det är ju bra plus att dem som jobbar där är ju goa:)

Nu ska jag nanna kudden!

natti

Myyys!

Har varit en riktig mysdag idag inga hemmafru måsten och det är ju alltid skönt har bara fluffat omkring hela dagen varit och badat med mamma och lillsis hann simma 20 längder sen lekte jag med Miranda i vattnet och jag var som en fisk:P men det märks att jag har blivit älder orkar inte dyka så långt numera haha!

Sen for jag på konsum och handla lite bakverk så for jag hem till mamma och gjorde rocky road mums! Som tack för att jag blev bjuden på middag där och det uppskattas verkligen!=) Roger ringde att jag har jobba hela v.39 och v.40 och det är ju bra men då jobbar jag min födelsedag fan jag som hade planerat men slutar fem så då ska jag nog hinna är ju som sagt ganska noga med födelsedagar haha.

Har nu på kvällskvisten tittat in hos Ronny och druckit en kopp te börjar känna mig lite smått förkyld usch!
Och nu hade jag tänkt gå igenom mina kort och frankalla har rätt så mycket så det tar väl sin tid. Hade behövt köpa nån rolig ram som man kan rama in flera kort i samma ram skulle vara snajsigt att hänha på väggen!

ciao

LEEEDIG!

Fy vad skönt att få vara ledig hela dagen bara lala på sånt gillar jag. Ska iallfall iväg och hälsa på lilla Axel sen blir det en simtur med mamma och lillsis sköönt.!

Har jobbat hela förra veckan och ja nu har jag väl äntligen börjat komma in det hela så att säga så det blir nog bra det här hoppas jag!=) Annars har det inte hänt så mycket väntar till imorgon då jag får min lönespec spännande att se vad man får för lön har aldrig nån aning!=)

nu ska jag äta frukost!


Tisdag.

Hmm, ja har hunnit hända lite små grejjer medans jag inte har bloggat hihihi!
I onsdags var jag till frissan och gjorde en liten förändring först kändes det bara blää men nu när man har haft det ett tag känns det skit bra:)

Torsdags ringde en bekant mig när jag var på jobbet och frågade om jag ville börja jobba på ett ställe och självklart sa jag jaaa eftersom det betyder att jag får lite mer planerade tider vilket är mycket bättre:)
med sorg i hjärtat meddelade jag mina arbetskamrater att jag slutar på konsum och börjar på Coop forum!!;)

Lördags blev det fina middag med konsum maffian och hela högen är ju bara får goa det måste vi göra om här snart fast när det är lite mera drag på krogen haha!

Idag jobbar jag 14.30-20 hoppas det går bra ihihih!!

Bjuder på en ego bild!


 Köpte popcorn för 50 kr haha!

Tisdag!

Har varit rikigt flitig nu dem här två dagarna har prommat som aldrig förr och det börjar kännas i min aben vill jag lova jag är inte van vid såna promenader men skönt som attan är det.:)

Har lagat middag idag med Ronny eller han gjorde maten och jag stod för den sociala biten och jisssie vilken mat så snabbt och enkelt och så jävla gott mums! Sen gjorde vi efterrätt eller han gjorde med exotiska frukter och vit blockchoklad riven på frukterna och glass till mums riktigt smarrigt.

Känner mig helt slut vet inte om det är nån förkylning på g har nysit hela dagn bara det inte är den där sviininflluensan som står bakom dörren!!!

Nu ska ja

RSS 2.0