Nattsudderi.

Hela hösten och sommaren har jag gått och lagt mig typ vid tio tiden varje dag och nu den senaste veckan har jag börjat vaka mig igenom nätterna kan aldrig sova så jag vrider och vänder. Vid den här tiden brukar jag sova i vanliga fall kanske har jag kommit ut ur mitt pensionärs liv eller så har jag så många tankar som snurr där upp i huvudet kan nog vara så men rätt så skönt att sitta men en varm kopp te och bara mysa!=)

Var förbi Ronny och deras lägenhet och den var skit snygg. Fina tapetr och snetak och gammeldags det är verkligen en dröm lägenhet=) Ibland kan livet vaar orättvist haha! Så gissa vem som kommer att hänga där!=)

Till helgen är jkag ledig och då ska julpynat och fixa hade behövt köpa lite mer julsaker bara inte allt är slut nu. Typiskt attr man ska vänta sista dagarna.Så gör jag alltid det är samma sak med julklappar säger varje år att iår ska jag vara tidig och hitta dom perfekta julklapparna men ändå så är det samma sak varje år alltid ute i sista minuten.!
Måste också skirva en liten önsk

Snöstorm.

När jag  skulle titta ut imorse var det kanppt att man såg nått eftersom att all snö hade blåst på¨rutan och det hade frusit fast så det enda man såg var vitt. Men jag gillar när det kommer en massa snö!=) Men det behöver ju inte vara snöstorm så man kör fast redan på gården:P. Men lite snö skadar inte!

Idag är det exakt en månad till julafton för den som inte visste det. Och jag har börjat få lite julkänsla så till helgen ska jag pynta lägenheten med lite julsaker och en massa ljus!=) Sen måste vi ha en liten glögg kväll... Mums!

Helgen blev bra hann både jobba och ha lite kul och det är ju bra när man kan slå ihop sånt. Blev en spomtan utgång på lördag och jag ångrade mig inte det var kul!=)

nu ska jag sova gonatt!

Ps. Grattis Sofia Lantto!=)

Helg igen!=)

Skönt med helg men den här helgen jobbar jag båda dagarna men endast fyra timmar idag och tre imorgon så det är ju ändå som helg för mig!=) Är lite små sugen att fara ut idag men jag vet inte håller på fundera på det ännu och jag har ju några timmar kvar så jag får se vad som la händer!

I veckan tog jag och Bello tag i saken och bokade hotell så om tre helger beger vi oss till Luleå där det ska handlas julklappar och nån drink ska väl intas!:)

see ya!

Godnatt.

Jag är slut som artist.

Nya tag imorgon.


Härligt.

Idag är det en sån här dag som jag känner på topp inget kan gå fel och jag känner livet lever och jag bryr mig inte i andra utan gör det jag vill SJÄLV! Mer såna dagar tack. När man jobbar mycket då är det lätt att allt blir en rutin man kliver upp, far på jobbet, kommer hem äter, sover. Men när man får mer lite ledighet då hinner man göra saker man tycker om. Och jag älskar att vara ledig då hinner jag få vara för mig själv och då mår jag bättre när jag väl är på jobbet.!

Helgen har varit rätt så lugn. I fredags var vi och käka på Harrys supergott men det känns i börsen. Men jag är inte den som är den när det gäller pengar haha! Lördags har jag stressat runt hela dagen och leteta efter födelsedags presenter och farsdags och städat hela lägenheten. Söndag var det tårtätande hela dagen så nu har jag ätit för resten av året känns det som haha! Men är det kalas så är det.

Och idag är det tillbaks till verkligheten då det innebär jobb men det känns skönt att jobba eftermiddag gör heller det än jobba förmiddag då jag är väldigt morgontrött.

puss

RSS 2.0