Vad ska man säga?

Igår tog äntligen min sjukskrivning slut, men jag börjar jobba först på torsdag, och tur är väl det eftersom jag har ramlat på trappan och skadat ryggen så just nu är jag som halta lotta. Som tur är så har det börjat släppa lite, men vad är det med mig och sjukdomar och kramper??

Har varit ihelgen och hälsat på lilla Max och han var så söt. Tant Jennys hjärta smälte :) Är så himla roligt när ens kompisar börjar få barn :)


Planeringen sviker.

Har återigen fått besöka akuten i måndags då jag hade hjärtrusningar jag börjar verkligen bli stamkund där nu, så det går inte åt rätt håll för mig.! Just nu känner man sig så hjälplös mot sin egna kropp eftersom att jag vet inte hur jag ska göra för att undvika att det ska hända igen, men jag tror det inte spelar så stor roll vad man gör utan det händer oavsett vad jag gör. Man känner sig bara så ledsen..

Men jag ska verkligen inte ge upp jag ska kämpa på om det så är det sista jag ska göra!!


Jag njuuuuter!!

Vilket väder det har varit dem senaste dagarna, jag har verkligen njutit av det härliga vädret har promenart varje dag underbart. Känns helt underbart att kunna ha solbrillorna på när man promenerar :)
Och det som är extra kul är att jag klara av att gå på en morgon promenad med vovven utan stanna och vila flera gånger efter vägen som jag har varit tvungen förut att göra, utan jag kan gå i min vanliga takt väldigt kul att man ser framsteg med allt :))

Helgen är väldigt oplanerat förutom imorgon kväll då jag ska till Anna på tjejmiddag jag ser verkligen framemot det ska bli väldigt kul&gott! Annars blir det nog bara lugnt, kanske att jag åker till stugan idag? Har inte bestämt mig än...





Utvilad!!

Godmorgon eller förmiddag? Har varit vaken sen halv 8 imorse och det är inte likt mig. Har redan hunnit fika frukost och nu snart ska jag klä på mig och gå ut på en promenad med vovven, sne blir det kanske en liten tur med skidorna en lugn sådan.  Igår sov jag som en stock hela dagen hann vila 4 tim på eftermiddan, sen gick jag och sov vid 10 för natten, så nu är jag rejält utvilad.

Haft en riktig mysig helg var i lördags och fikade på alla tiders, sen for jag snabbt på tre års kalas hos lilla Axel samt hälsade på hans lillebror och oj vilken söt bebis man kan var :) Sen blev middag hos mamma, senare for jag och Ronny hem till mig och kollade mello och smuttade på nått glas vin och tjoade till mello :)

Söndag bjöd på sol så vi packade ihop snabbt lite saker vi skulle ha med samt for på coop och handla lite gottigott, hämtade ved och gjorde oss redo, vi hann bara sätta oss ner så gick i solen i moln och det började snöa så himla typiskt oss! haha! Men vi hann grilla nån krov dock var det ju inte så härligt väder.



Tisdag!

Sitter och har lite ont i magen, för idag måste jag till försäkringskassan med alla min papper och det är en hel hög med sjukintyg och papper man ska fylla i. Och om man skulle förstå hälften av vad alla papper är för nått, hojj jag får verkligen ont i magen men jag kan ju inte heller strunta i det fast jag hade gärna gjort det.

Nu är jag bara sjukskriven bara 3 veckor till, sen hoppas jag verkligen att jag är back in business. För även om jag roar på mig rätt bra själv och till och med njuter lite så längtar jag verkligen tills man får komma och ut till arbetslivet igen, jag är en arbetsmyra ut i fingerspetsen, även folk i min omgivning tycker nog att det ska bli skönt att jag börjar jobba igen då jag surrar sönder deras öron hehe!

Idag ska jag iallafall till Mamma och äta palt + att jag måste ta hårddisken där jag har alla mina bilder!!

PUSS


RSS 2.0