JAG LEVER!!!

Jag mar toppen och har det underbart har!:)
Vadret ar toppen och drinkarna ar goda!;)



Duktig.

Halv nio imorse trappade jag på en cykel med mamma. Vi hade betsämt att vi skulle och träna på gymmet på morgonen och det var rikigt härlig, tok tränade inte utan jag började försiktigt med lätta vikter och det tog i mitt tempo. Annars brukar jag kör slut på mig själv och inte gå tillbaka till gymmet förrän om ett år eller så brukar jag bli uttråkad men nu gick det skitbra!:)

Sen for vi hem och käka frukost och la oss på soffan och titta tv och eftersom vi inte har alla kanaler här hemma brukar jag verkligen sitta och titta när jag är hos mamma men det var ju bara skit ovanligt.

Betämde ju mig igår om att jag ville bli ljusare så jag tänkte att jag chansar att ringa frissan och sikken tur jag hade, fick tid redan idag så nu är jag ljus hårigt känns mycket bra!:)

Och nu invätar jag på David ska göra Biffar med mos tror jag! Medans jag väntar på han äter jag jordgubbar mumms:)


Svårt att bestämma sig.

Jag är så less på mitt blaskiga hår!!! Tror jag ska bli ljushårig IGEN just nu ser det ut som hej kom och hälp mig och ingen kom. Jag vet att jag byter hårfärg lika mycket som folk byter sockar men ibland måste man förnya sig och nu går man åt ljusare tider så då passar det perfekt med ljust hår.

Igår var det strömlöst i tre timmar i kos och det var tillbaka till 1800-talet fick ha ljus hela lägenheten rätt så mojisgt men det blev rätt så kallt och man kände sig gnaksa så handikappad då man bara kunde lika i soffan och titta upp i taket det är bättre med EL.!:)

Nu msåte jag äta frukost sen jobbet.

Sol!

Solen lyser rakt in i fönstret så härligt, nu känns det som att det börjar bli vår på riktigt så härligt!=)

Just nu ångrar man att man var ut igår hade ju varit skönt och dra en repa med skidorna eller med skoter men det går inte eftersom jag inte är rikigt kör duglig än och min bil är på vift som vanligt. Men gårkvällen var riktigt kul även fast jag slutade klockan 22.00 och kände mig något stressad, men det var bara järnet till Ronny bytte om snabbt, bättra på sminket och några nån drink, sen bar det va till krogen där vi körde några snygga moves, mingla runt bara.:) Hade även börsen i styr för en gångskull. Man brukar ju säga att spontan kvällar är roligast.

Nu ska jag dricka en kopp te och kolla One tree hill!

Marknad.

Har varit på Jokkmokks marknaden idag. Och det var väldigt kallt höll på att frysa ihjäl där ett tag men vi gjorde en snabb repa köpte te,remar och souvas:) Mums. Hann även skriva  i gästboken, gå tipspromenad då man skulle få en värme sak till handsken om man lämnade in den plus vinna en resa till Grönland, jag och Ronny fick gå om den tre gånger sen fick se facit hahah!

Nu inväntas en kort skift på Coop bara fyra timmar men får betalt för 8 det tackar man ju inte nej till!:) Sen blir det att svida om och sätta på discokjolen tror jag!:)

Ha en bra kväll!

Leeedig.

Gissa om det är skönt? Har sovit hela 13 timmar inatt det var välbehövligt. Min klocka har ringt 04.45 nästan hela veckan gissa om man är less på dom skiften? Ohjaa.

Idag måste jag ta och röjja upp här hemma diska,dammsuga och plocka upp alla kläder från golvet just nu är alla kläder där och inte i graderoben suck. Men tvätta det ids jag inte idag.

igår fick jag veta en till rolig sak den 18 Aprli åker jag och David till Stockholm över helgen  vi ska fira 80 års fest där blir riktigt roligt.:) Nu är det bara att hålla i alla pengar och spara som en tok när man ska göra en massa roliga saker här framöver om en och en halv vecka åker vi till Cran canaria!!!;)

Nu städa!

Jag är glaaad.

Jag är en väldigt glad tjej just nu riktigt glad och det pirrar i hela kroppen man skulle kunna tro att jag är nykär men så är det inte eller kär är jag ju. Men det är på ett helt annat sätt har nämligen bokat utlandsresa till Cran canaria om två veckor!!!:) Wihoo!

Jag som hade gett upp all hopp om att få med mig nån, men så igår fick jag ett sms av en vän hon hade fått ledigt jag sprang till Roger och fråga om ledigt och det fick jag så idag har vi bokat och betalat resan den 17 feb bär det av.  Vi blir fyra st som åker ska bli riktigt roligt faktiskt få komma bort från den här är snöstormen är måttligt less på den nu.!



RSS 2.0