Godmorgon eller eftermiddag?

Ligger ännu i sängen och klockan är efter fyra men skönt är det jag behöver det ibland. Igår var vi på födelsedags kalas hos pappa och vi fick middag grillat och det var underbart gott eftersom vi aldrig kan göra nå sånt när vi bor i lägenehet så mumma!! Fick även busa lite med små grabbarna och dem är så härliga mina guldklimpar!=)

Idag är de en stor usch dag, vårat hem ser förjävligt ut men jag ids inte hålla på att plocka upp här hela tiden jag är inte nån jväla morsa.!! Jag känner att jag hade behövt gå ut på en prommis tror jag ska göra det ikväll hade varit skönt kanske min goda kompanjon följer med mig.

nu duchsen!


Tralala.

ihelgen var jag på besök i lule his fialotta och det var verkligen en kul helg ångara inte en sekund. Fredan började med stress och panik som vanligt när jag ska göra nått, jessica kom och hämta mig vi satte oss på tåget och drack cider och vin. Fia och Tobbe hämta oss fick se lite av lule:P och som vanligt dumförklarar jag mig alltid men det bjuder jag på dom fick ju skratta haha! Sen kom tobbes kompisar dit dom tjoade och vi skratta ungefär som på cirkus haha!


Lördagen bestod av lite shopping hittade en hel del saker, men tyvärr ingen klännig tll bröllopet morr! Efter vi hade sprungit på stan i flera timmar värkte fötterna och jag var enormt trött eftersom jag inte har sovit så mycket. så vi for hem till dem och tittade på vingar av glas som jag har sett hundra gåger men alltid lika bra!=) Sen började vi göra oss iordning och deras vänner kom förbi vi tjoade och spela kort och jag provade äntligen på quitar heor eller ur det stavas. Sen plockade taxin och upp oss och vi for in på stan och gick på oleyars baren plus ett ställe på 50 +++ men jag hade kul tjoade och dansade jag är inte så kräsen haha! Sen for vi på efterfest och jag sov mesta tiden haha!


Söndagen vaknade vi upp och packade ihop och for hem. Var verkligen en skit rolig helg och det måste vi göra om snart.


Nu frukost!


Ett Två Tre...

Just nu ligger jag i sängen och känner mig trött både i kroppen och skallen, men jag måste kliva upp och göra ig iordning så jag hinner fara med fammo vi ska näligen ut och köra bil jag och hon!=) Men jag är rätt så seg av mig så hon får nog vänta ett tag på mig stackaren!!

Ska jobba idag men jag har ett rätt så kort skift och det är ju skönt, sen jobbar jaga bara imorgon sen är jag arbetslös igen haha, men jag hinner aldrig vara det nån längre tid och det är ju bra för jag behöver pengar. Att man alltid måste vara så himla beroende av pengar hela tiden vad man än ska göra så kostar allt.

Om jag ska skulle fika lite frukost nu okej, ett två tre hejdå!

Godnatt sverige.

Nu alldelse strax ska jag hoppa i säng och läsa en tidning och hopp om att sova lite men just nu är jag inge trött men jag vet att jag kommer att vara som segobert imorgon och det är inge kul när man ska jobba speciellet inte i kassan med alla dessa pensionär och deras frågor:P men dom är så söta så! haha!

Har varit förbi ronka idag på dundret han såg ut som att skulle till alaska eller nå sånt världens utklädsel fast de är ju klart han var ju i frysen! haha! Blev bjuden på en kopp te och en smörgås väldigt gott tack tack!

idag fick jag min lönespec fick faktiskt överförväntan och det är ju aldrig helt fel så nu kan man passa sig och unna sig lite när man åker till fialotta ihelgen!=)

godnatt

hurtiga jag.

Hooh har varit och simamt idag på eftermddan och sen blev det en solning och det är sant man blir mycket piggare och gladare när man håller igång. Så imorgon blir det en till runda på badhuset igen.

Jobbigt att bli stoor.!

Jag hatar att bli vuxen just nu, har hittat en bil på blocket åt mig som duger och är inte alls dyr och jag vill verkligen ha den eftersom det är skit jobbigt och bo i kulle och inte ha bil! Men då igår var jag ho tandläkarn och det gick på tretusen spänn och lika fort dom sa det så försvann min bil happ, så nu är det bara att åka gula bussen ett tag till jag blir tokig så just nu är jag sur och grinig!!!!

annars, så fungerar allt bra förutom att jag tänker så det knakar i mitt lilla huvud med det är väl sånt som hör till, är ledig idag och det är rätt så skönt faktiskt inte för att man gör nå vettigit. Idag ska jag åka och hälsa på mina småbröder har saknat dom!!:)



ses

ny vecka.

Ännu en ny vecka på språng och jag har inget jobb inplanerat men rätt så skönt ändå då hinner jag göra en massa andra saker som har blivit liggandes tex, sätta in pics på datorn, som är hundra år gamla men bättre sent än aldrig. Har även hunnit tvätta lite kläder och stor städat lägenheten och det var väbehövligt.

Helgen har spenderats  på jobbet och lördagen blev det en såndär sista minuten utgång på krogen var väl sådär har haft roligare och jag höll mig till cola på korgen haha! Annat var det för min karl höhö!

ses

RSS 2.0