Usch.

Jag håller på att fixa till lägenheten och det tar sin lilla stund eftersom jag alltid gör allt annat än vad jag ska göra. Men idag måste det bli färdigt köket ser ut som en soptip just nu!

Igår var jag med Lena och Bella och det är svin längesen vi tre umgicks med varandra samtidigt så det var väldans trevlans Lena berättade om sin resa till Thailand låter som att dom har haft det super kul!=) Åh jag vill också! Ingens om vill följa med på en sista minuten?!

Nu ska jag iväg med Fammo på Dollar och titta med henne hon skulle handla men jag har köpförbud usch har handlat alldeles för mycket.!=)

Nu ska jag äta frukost!

Solen lyser.

Idag jobbar jag äntligen kväll fyfan vad skönt få sova lite längre på morgonen och bara ta dte lugnt hatar att jobba förmiddag eftersom jag är som en död säl. Har fått veta hur jag ska jobba sommaren och det är lika att jag säger redan nu att ha en sån kul sommar ska jobba heltid hela sommaren 8-18 jissies hur ska jag orka det?!


Idag ska jag coh Dennis köra upp med skoter och sen är det bara teoriprovet kvar vi håller på att ta skoterkortet och jag är ju lite efter i tiden men nu jävlar har jag tagit mig i kragen! Så här näst blir det väl ett mc-kort skämtåsido!

Vill ingen följa med på spinning imorgonm på morgonen? Jag är grymt sugen på dte men jag vill inte fara själv harig som jag är ifall dem är dumam man vet ju inte. haha!

Helgen var väldigt rosig och jag hade skit kul och jag for ut båda dagarna vilket brukar vara mycket sällan typ Kirunafestivalen men jag hade kul tills vi kom till Manuella där jag mest bara stod och fundera hur jag skulle ta mig hem men det ordan sig.

Fredag.!

Ska strax fara på jobbet och jobba hela dagen bra med pengar!=) Sen vette tusan vad jag ska göra hade ju som tänkt fara ut men jag har inget party sug för fem öre! Men en liten utgång måste man ju när det är marknad och allt.!=)

Har inatt skicka iväg David på resa han ska till Tallin med sitt jobb och jag tycker det är fuskigt för jag vill också flyga och åka båt och ha galet kul! Men snart så måste jag styra upp nått ska ju som jobba hela sommaren så kanske innan måste man göra nått fränt typ en utlandsresa skulle inte sita helt fel.

Vi syns& hörs!

Måndag!

idag lyste solen så varmt och härligt älskar när vi har vår här uppe så himla skönt och man blir så glad. Ronny ringde imorse och frågade om vi skulle ta en promenad idag men jag jobbade från halv tolv till fyra en onödig tid men det ger pengar och det behövs!=) Sen är jag så himla seg så solen hann försvinna innan jag tog tag i saken och ringde Ronka boy för en promenad en väldigt lång promenad blev det men då hann vi prata om vuxen saker, roliga minnen haha!

Men Ronny får komma och åka lyftkran! Dagens bästa!



Hör och Häpna!

Jag har stigit upp kvart i sju i morse för att fara på spinning det trodde jag aldrig om mig eftersom jag är lite lat av mig men jag har trampat på och det var skit kul!:) Perfekt start på dagen!
Jag hoppas det blir fler gånger!

Världens sötaste!

Har varit på BB ikväll med Mamma och hälsat på Linda & Jansko och vilken söt pojke dem har fått. Åh jag blir sugen själv när man ser han sådär liten och mysig!:) Men inte´på fler år ska jag ha!

Helgen ska bestå i lugnets tecken ska ha sov gäst hela helgen Linus ska sova med oss så det ska bli kul och sen på lördag ska vi till Leos lekland och lite shopping blir det!:)

Nu ska jag titta Rallybrudar!

Aktiv.

Jädrans vad flitig jag har varit idag har stigit upp klockan 8 på min lediga dag och börjat tvätta kläder så man inte blir låst hela dagen eftersom det är så fin fint väder så kanske man kan ta en promenad eller om jag lyckas lura med Ronny på en liten skidtur här senare han lät lite sugen igår så hoppas annars blir det nog bara en liten promenad.

Idag är Lena i Thailand och jag är väldigt avvis och hela tre veckor ska dom vara där fy så fuskigt jag vill också dra iväg på en solsemester nu genast!! Tänk om man skulle vara sådär tuff och dra iväg själv då skulle jag resa runt jorden flera ggr om!=) Men som vanligt är man feg feg!
 
Bjuder på en riktig sommarbild!


RSS 2.0