Klapp på axeln.

Nu är påsken ÄNTLIGEN över tack och lov för det. Den här påsken har varit riktig tråkig eller hela förra veckan var tråkig. Har bara jobbat och jobbat, men det är ju kul. Men ingen att vara social med alls eller ja hade ju två fika gäster det är allt på en hel vecka!! Första gången jag har känt mig så ensam, men jag har då fått rensa hjärnan och det behövdes.

Idag är jag ledig och gode vad skönt det är och få sova länge och bara ligga i sängen och känna lugnet, har ätit världens goaste frukost plättar med sylt och glass ack så onyttigt men så himla gott ibland får man unna sig :)

Fick ett jätte roligt besked imorse och det är att vi får bonus från jobbet och jag hade tippat på en fem hundring men det blev tusenlappar jag har skuttat av glädje här hemma!!! :) Så det var verkligen en klapp på axeln thanks coop!!

Nu ska jag göra mig iordning och möta solen så härligt.


Work work!!

Jobbar hela påskhelgen men jag klagar inte och inte börsen heller ;) Jag har ändå inget vettigt att göra så då kan jag lika gärna vara på coop vilket liv jag har? Men alla är bortresta / jobbar ändå och jag är bara vikarie så då får man såna skift men inte mig emot påsken brukar vara kul och jobba ( intalar mig själv).

Den här veckan har varit en rikigt skit vecka allt har bara varit elände och jag har varit låg. Jag hatar när jag får såna spök tankar. Men allt tar tid...!!  Jag vet det men är det verkligen meningen att man ska må såhär?
Jag vill vara den där glada Jenny som jag vet att jag är innerst inne. Jag måste bara hitta henne igen men det går framåt iallafall tror jag?

Nu ska jag inte deppa utan ska titta lite Skilda Världar sen sova.

Ha en glad påsk!!


Glad påsk.

Nu till helgen är det påsk och jag ser verkligen inte framemot den vet inte varför? Påsken brukar ju vara gul och härlig men inte iår. Jobbar hela helgen men jag klagar inte har ändå inget inplanerat plus att alla är ändå borresta / jobbar. Jag hoppas att jag får ett påskägg iallafall. Det kommer jag aldrig växa ifrån :P

Jobbar idag hela dagen sen ska jag och fika med mina gooa vänner älskar att fika det är så mysigt :) Var och fika igår också med Erika och det var väldans längesen vi sågs så det var trevlans! :)

nu ska jag äta en macka sen på blå blusen!!

see yaa!!

 Bjullar på en härlig vårbild :)


Usch usch!!

Igår var det utgång på schemat oc det blev verkligen utgång hofff. Afterskii var jätte kul vi drack öl och sjöng med och det var trevligt. Men sen på kvällen då vet jag inte vad som hände men jag blev på tok för full och har bara lunkat på där på nex och varför for jag inte hem? Ändå ska man vara där fast det inte är kul. Usch jag kände mig som en 14 åring och att man inte kunde kontroller sig själv.

Nu ska jag inte gå ut på ett bra tag igen. Lika bra och jobba istället.

Har legat i soffan hela dagen och tittat på tv och bara varit.

 Nu väntar jag på Big Brother sen blir det bädden.


Tjoop

Flickrummet.

Är hos mamsen och hälsar på vårat nya tillskott i familjen Alice en söt liten 8 veckors vovve och mitt hjärta smälter bara jag ser den naaaw. Som tur är så reagerar jag inte alls på den lucky mee!! Så imorgon är jag hundvakt när jag ändå inte kan jobba pga min rygg undra hur det ska gå?

Har ännu sån fruktansvärt värk i min rygg och jag hoppas det bara är nått öergående som går över väldigt snaart!! Ska bada bastu strax så då hoppas jag det lättare lite iallafall.
 
Nu bastu!

Ingen aning!!

 Känns som att jag bara gå och väntar på nått? Men vad? Allt är så komplicerat eller så är det bara jag som krånglar till det?

Jag vet inte om jag ska plugga till hösten eller om jag ska jobba eller fara ut och resa. Jag vill ju verkligen fara och resa och vara borta 1 eller 2 månader men samtidigt så känns som att man borde börja plugga också men jag har inte direkt nån motivation till det.

Varför kan ingen bara säga så här ska du göra!! Jag önskar att man skulle kunna våga lite meeer.

Sen får man höra heela tiden" åh du är så tråkig" " lev livet" . Jag vill inte springa på krogen varje helg och låtsas som att jag mår så himla bra'!!!

En sak är säkert och det är att kärleken suuger...


Tant Asta 90 år

Igår när jag skulle tvätta kläder och skulle bära ner hela skiten så sträckte jag min rygg??! Hur man nu kan göra det med en tvätt korg men tydligen så lyckades jag med det. Så nu går jag som en 90 åring gammal tant haha! Ont som f-n gör det så jag var tvungen att sjukskriva mig hela helgen pga detta och eftersom jag jobbar på en matvaruaffär och det är tunga lyft heela tiden så var jag tvungen.




Vååår!!

Äntligen är det vår och det är så underbart!! :) Jag vill bara vara ute och åka skidor, åka skoter eller utförsåkning ;) Men så klart så har jag jobbat nu 4 helger i rad och har en till jobb helg innan jag ämtligen får vara ledig!! :) Så nu hoppas jag att det blir - 30 och en massa snö så det inte hinner tina bort allt innan jag blir ledig!! Haha.

Jag tycker om och jobba helger men inte nu på våren då vill man ju vara ute i skogen och sota en korv och bara njuuta av vädret.

Helgen då? Jag har jobbat hela helgen sen på lördag sov jag från 4 till KVART I ÅTTA på kväll!!


RSS 2.0