midsommar&bröllop

Helgen har varit helt underbar och roligast på väldigt länge tror ndet aldrig har varit så här bra!=) Fredagen började med att vi gick på bröllop min pappa gifte sig och det var så mysigt och fint i kyrkan och några tårar kom det såklart, musiken var jätte fin:) Sen var vi uppe på förmansklubben hela kvällen och natten åt vädigt god mat och tårtan var väldigt mumsig, sen drack vi drinkar och sjöng och dansde hela natten. Så kul att träffa hela släkten det är inte ofta man gör det. Så det var verkligen en kväll att minnas en av dem bästa kvällarna!=)

Annars har helgen bestå av lugnt sovit mest hela helgen  och det behövdes så lite sömn jag har haft dem senaste veckorna med jobb och upptåg. Och till helgen blir det igen upptåg!=) Man lever bara engång!


puss


Kommer inte på en rubrik...

Kommer som en kall vind genom fönstret när man ligger och sover brr kallt. Trodde inte att jag behövde frysa nå mer nu när det har blivit sommar men så fel man hade när man tittar ut så är det snö på backen det är ju nu man ska kunna gå i shorts.! Men det är väl önsketänkande...

Helgen har jag spenderat med mina småsyskon och det är varit fullt upp sen jag plockade upp dem tills jag lämmnade av dem mina vi har kul, nu väntar dem på spänning tills dem får sova igen med mig. Igår var vi och prommade och små joggade usch man har då ingen kondis när det gäller joggning men det ska bli ändring på det. Och nu snart ska jag iväg och simma härligt!!

ciao


RSS 2.0