Ångest.

Har sån ångest inför idag och imorgon. Jag har ett jätte stort prov imorgon och jag tycker att jag måste plugga mera men då ska jag såklart inventera ikväll....! Och det räknas ta hela natten. Jag har till och med drömt om lomfocyter inatt det är ju nå fel på mig!! Eller så är det att jag har så höga krav på mig själv! Men imorgon släpps väl min klump imagen förhoppningsvis.....


nu grammatik.



"Dummare än tåget"

Jag måste verkligen vara det. Jag har ett grammatik test imorgon och på fredag har jag ett stort nk prov och vad har jag gjort då? Jo jag tagit på mig jobb ikväll och imorgon hur dum får jag vara?!?! Så jag måste pysk plugga mellan håltimmarna och sen får jag plugga när jag kommer hemma 22.30. Men varför gör jag så här!?

Jag är jätte glad att jag får jobba verkligen. Men jag kanske inte kan ta på mig jobba dagarna innan provet. Jaja, man lär väl sig av sina misstag nångång. Jag ska kicka ass på provet så är det bara.!!

Var igår med Ronny och gick/ sprang lite upp för Liikvaara backen jag är grymt stolt över mig själv att jag orkade springa en liten bit!:) Sen körde vi lite intervaller plus små joggade till bilen. Det var riktigt kul och jag längtar till nästa gång!:)

Fick även ett super gott The av han från Nk!:)

Sitter och slurprar i mig det nu mums!

Ha en bra dag!


Torsdag.

Imorgon är det mycket som händer jag ska lämna in min uppsats på engelska där jag har skrivt om mitt hjärtfel, sen har jag matte prov och slutligen så fyller jag år imorgon och jag ska ha kalas eller vad man nu säger. Så idag går jag på 110 varav jag har just skrivit klart min uppsats sen måste bara David hjälpa mig och se så allt är rätt, och jag måste tok plugga matte.

Jag trodde aldrig att det skulle vara sånt här tempo och jag läser bara tre kurser?! På gymnasiet gick man ju ett  helt program och man hade prov och inlämningsuppgifter och då var man inte så där jätte seriös i klassrummet plus att jag hann jobba extra på konsum. Nu är jag super seriös på lektionerna hänger med från början till slut jobbar inte så mycket och ändå har jag hur mycket som helst att göra.

Mina ögon svider och helst av allt skulle jag baar vilja gå och sova men jag måste på lektion...! Sen ska Adam komma och hjälpa mig med matten. Jag är glad att jag får hjälp!:) Sen hade jag viljat hinna ut på en promenad och rensa skallen, hade varit välbehövligt.

Valet i söndags. Jag är spyless att logga in på aftonbladet, facebook o.s.v och läsa om valkaoset där det står si och så. Man får faktiskt rösta på vem man vill det är ett fritt land.

nu lektion.


Överkörd av tåget.

Så känns det nu som att ett tåg har kört över min kropp. Är så himla trött och slut jag förstår inte varför? Jag har inte tid med sånt eftersom jag har hur mycket som helst i skolan just nu. skippar Nk för att sitta hemma och plugga engelska vet inte om det är smart men just nu är det.

Imorgon ska jag på massage ska bli så otroligt skönt behöver få bli knådad, sen på kvällen ska jag på bio med linus ska bli kul. Då får jag äntligen köpa bio popcorn mm i love it!:)


Nä nu engelska..


GLÖM EJ ATT RÖSTA!

Det är mycket nu med valet och hur man ska rösta, vilka man ska rösta på osv. Men på nått sätt har jag en hemlig kärlek för politik jag tycker det är väldigt intressant och jag tycker om att prata politik, läsa om det och lyssna på det.

Det är ju inte så att jag brinner helhjärtat för det men jag tycker det är intressant.

Glöm inte att rösta imorgon.


Söndag.

Jag har legat hela helgen i soffan och snörvlat och hostat och allmänt tyckt synd om mig själv. Jag har sett ut som ett vitt spöke och varje gång jag har tittat mig i spegeln så har jag ojjat. Men nu är jag äntligen fit for fight och förkylning är nästan borta jippiiie!!

Så imorgon är det jag som sätter mig i skolbänken och är taggade. För jag har lyckas samlat på en massa saker  så jag ligger rejält efter så jag måste vara taggad.

När man har legat hela helgen i soffan och försökt att kurera sig, då har man hunnit fundera på en massa saker och jag behövde nog det.


godnatt


Klump i magen.

Har sån klump i magen att jag knappt kunde sova igår. Och det beror ju såklart på skolan jag har missat två dagar och jag känner hur mycket jag ligger efter redan. Och råga på allt så är jag ännu sjuk och jag tycker bara att det går åt det sämre hållet:/. Idag har jag hemma och kurera mig och hoppas att jag kan jobba imorgon och på söndag.

Idag ska jag försöka göra bort lite arbeten iallafall, jag måste verkligen sätta mig ner med matten och verkligen försöka klara det hela. Men igår kändes det som att jag ger upp, jag skiter i allt! Men sen såg jag en film på facebook där en kompis hade blivit taggad när dem hade nollning och då kom jag på varför jag gör det här!!=)

Ska snart se två kärleksfilmer me love!

Ha en skön dag!


Sjukling.

Har blivit rejält risig inte så att jag har feber men jag har så ont i min hals och ont i hela kroppen plus att all ork är som bortblåst. Suck suck.

Jag skippade skolan idag och tänkte att det var bättre att jag låg hemma och vila eftersom jag ska jobba klockan  3 idag. Men inte blev det ju bättre av att jag vilade känner mig jätte risig ännu och all ork är bortblåst den här dagen kommer att gå segt. Ibland önskar jag att jag kunde ha vett och stanna hemma men jag ska alltid köra slut på mig.

Och jag har så dåligt samvete att jag inte var i skolan idag, nu har jag typ hundra arbeten att göra men det är ju bara mitt eget fel.


nu jobbet.


Helgen.

I lördags var det full rulle hela dagen, vakande vi tolv och vi bestämde oss för att fara och fika frukost på vetehatten väldigt gott och mysigt. Man måste passa på att göra sånt när man är ledig lite vardagslyx. Sen hem och snabb städa lägenheten eftersom jag jobbar hela den här veckan och då ids jag inte städa då.

Sen for vi hem till svärmor och käka kräftor och drack nått glas vin, sen hade jag lyckats övertala Bella att vi skulle gå ut. Sagt och gjort jag for hem till henne vi drack lite vin och tog nån shott och sen for vi vidare till krogen där vi svängde på våra lurviga hela kvällen!:)

Igår vaknade jag upp utan baksmälla och det har jag att tacka min resorb för thanks good för den!:) For sen på kvällen på födelsedagsfika hos Emma mycket gott fika och vi hade en hel del att surra om!:)

Idag är det skola och sen jobb!

over and out!


Äntligen fredag.

Idag ska jag äntligen jobba har inte jobbat på 8 dar och gissa om jag är rastlös?! Oh ja, även fast jag går i skolan så är det ju inte direkt super stressigt. Men nästa vecka jobbar jag ännu mer, få se hur det går då med skolan men man får väl lära sig och prioritera just nu tillbringar jag mycket tid framför datorn dåligt.

Igår på Nk fick vi göra ett labb test vi skulle kolla vårat blodtryck och plus och vet ni vad jag hade i puls?! Jag hade 40 i puls och det är väldigt lågt läraren såg chockad ut och det gjorde jag också.

Hann ta en Promenad/springtur med Ronny igår vi gick först en sträcka sen gick vi halva sträckan tillbaka och sprang resten gissa om jag var stolt? Jag orkade två backar och hade nästan spyan i halsen men jag skulle klara det, och det gjorde jag.!:) Synd att det börjar bli så kallt ute nu men nån sträcka till ska vi väl hinna med inannan snön kommer!

Nu blir det gröt.


Krypa ut.

Kansk dags att jag börjar vara lite social igen?! Dem senaste veckorna har jag mest varit hemma och strossa runt har legat mycket i soffan och glott på one tree hill vilken nörd jag är!:)

Men nu är det kanske dags att göra nått av sin vardag och börja umgås med folk igen? Göra lite mer spontana saker sånt som är kul!:) Man kan tro att jag har haft nån deprisson men så är det inte jag gillar bara att få vara för mig själv och lulla på i min egen takt.
 

Idag är jag en riktig husmor jag tvättar kläder och ska till och med laga middag och det är verkligen suprise jag ska woka grönsaker och räkor hoppas det går vägen...!;)

tjao


RSS 2.0