Glasögon orm :P

Äntligen har jag fått glasögon och det var inte en dag försent, det är som att en helt ny värld har öppnat sig. Är dock lite ovan så här i början och känner mig som en fröken men äsch det bjuder jag på. Viktigaste är ju att jag ser och kanske slipper trötthet och huvudvärk nu. 
 
Idag är det fredag och jag jobbar 4 ynka timmar sen har jag helg jippie! Imorgon ska vi åka till stugan och vara där en natt mysa och bara vara :)
2013-11-15 @ 10:48:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Farsdag.

Tog en semesterdag idag så skönt. Har börjat unna mig lite ledigt lite då och då och det är verkligen som balsam för själen.
 
Bjöd min pappa, farmor och mina syskon på middag idag, så mysigt att få umgås med dom och det var verkligen en evighet sen vi alla var samlade tillsammans.
 
Pontus är ju bara för söt när han berättar sina historier och ögonen bara lyser med glimten i ögat :)
 
Efter dom åkte tog jag ett riktigt hett bad med tända ljus och en tidning så avkopplande. Nu är jag redo för en ny vecka med allt vad det innebär! Godnatt
2013-11-10 @ 21:53:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Toppen.

Har haft en riktigt skön helg, sovit och bara myst på. I lördags gick vi ut och jag var så omotiverad till en början och såklart lite rädd om man törs ifall det händer nått med hjärtat. Men jag måste börja övervinna mina rädslor jag ska leva mitt liv här och nu och precis som vanligt. Men efter en drink var det precis som vanligt och det var så kul jag har dansat, skrattat, och surrat kanske lite för mycket men jag hade så kul och det var så skönt och bara få vara gamla vanliga Jenny :) En sak man hade glömt var ju baksmällan och den där vanliga söndagångesten men äsch. Idag har jag tänkt fara ut och åka skidor så få se hur det blir.
2013-11-04 @ 14:15:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0